Hanife Gürdal'dan eski eşine seslendi! 'İyi hissetmiyorum'

Katıldığı izdivaç programları ile tanınan Hanife Gürdal'ın, fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile dokuz aylık evliliği bitti. Gürdal, boşanmanın ardından sosyal medya hesabından eski eşine göndermede bulundu.

Bir döneme damga vuran evlilik programlarıyla adını duyuran Hanife Gürdal, RTÜK tarafından programların yasaklanmasının ardından sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye başlamıştı.

2019 yılında muradına ererek fotoğrafçı sevgilisi Kemal Ayvaz’la evlenen Hanife Gürdal 9 aylık evliliğini geçtiğimiz günlerde noktalandığını duyurdu. Evlenip Trabzon'a yerleşen Hanife, "Ya evdeyim ya da kendimden büyük bir hem cinsimle dışarı çıkıyorum. Bu evi böyle bırakıp gitmek istemedim" dedi.

Hanife Gürdal'dan eski eşine seslendi! 'İyi hissetmiyorum' - Resim : 1

"ARKAMDAN KONUŞURKEN DÜŞÜN"

Eski eşine seslenen Hanife, “Bu konuyla ilgili açıklama yapacak kadar iyi hissetmiyorum. Kendisine rica ediyorum benimle ilgili düşünme, konuşma. Bundan sonra hayatımda olma. Burası benim evim, düzenimi bırakıp gitmiyorum. Emeklerimi de sana yar etmiyorum. Arkamdan konuşurken düşün. Kavga edip rezil duruma düşmek istemiyorum” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Hanife Gürdal sosyal medya