Hande Erçel'in bölüm başına kazandığı ücret ortaya çıktı

Hande Erçel
Hande Erçel'in bölüm başına kazandığı ücret ortaya çıktı

Meslektaşı Kerem Bürsin'le yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel'in, bölüm başına kazandığı ücret ortaya çıktı.

Dizilerin yeni sezon bölümleri yavaş yavaş yayınlanmaya başlarken başrol oyuncularının da bölüm başına aldıkları ücretler belli oldu. 

BÖLÜM BAŞI 100 BİN TL KAZANIYOR

TV8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının haberine göre, geçtiğimiz günlerde final yapan Sen Çal Kapımı dizisi oyuncusu Hande Erçel'in bölüm başı 100 bin TL, aylık ise 400 bin TL kazandığı ortaya çıktı. 

Hande Erçel'in bölüm başına kazandığı ücret ortaya çıktı - Resim : 2

YILLAR ÖNCE SUNUCULUK YAPMIŞ...

Instagram’da 24 milyonu aşkın takipçisi olan oyuncunun 2012 yılında, henüz 18 yaşındayken bir magazin programında sunuculuk yaptığı ortaya çıktı.

Erçel’in programdan görüntüleri ve Murat Dalkılıç’ın eski eşi Merve Boluğur’un haberini sunarken yaşadığı dil sürçmesi, dikkat çekti.

Uzun bir süre Murat Dalkılıç'la aşk yaşan Erçel, geçtiğimiz sene ilişkilerini sonlandırmıştı. Hande Erçel, yaptığı açıklamada Dalkılıç ile dostça ayrıldıklarını belirtmişti. Ayrılık sonrası konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan şarkıcı, Erçel'i silmişti.

Hande Erçel magazin magazin haberleri Serenay Sarıkaya Demet Özdemir hande erçel ne kadar kazanıyor Serenay Sarıkaya ne kadar kazanıyor