Cem Yılmaz'dan 'bilet' açıklaması: Böyle bir fiyat yok

Cem Yılmaz
Cem Yılmaz'dan 'bilet' açıklaması: Böyle bir fiyat yok

Komedyen Cem Yılmaz, karantina sürecinin ardından yeniden başlamaya hazırlandığı yeni gösterisinin bilet fiyatlarının 3 bin 600 TL'ye kadar çıktığı iddialarına sosyal medyadan tepki gösterdi.

Cem Yılmaz, koronavirüs salgını nedeniyle kapalı gişe olan gösterilerini 13 Mart'ta durdurdu. Komedyen, yeniden sahneye çıkmaya hazırlanırken, yeni sezon gösterisinin biletleri de satışa çıkarıldı.

Yılmaz'ın 27 Ekim'de yapacağı gösterisini 1. kategoriden izlemenin bedeli bin 900 TL iken, 2 Kasım'daki gösterisinin 1. kategori fiyatının 3 bin 640 TL olduğu iddia edildi. 

Haberlere tepki gösteren 47 yaşındaki komedyen söz konusu bilet fiyatlarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

“BÖYLE BİR FİYAT YOK, HİÇ OLMADI”

Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sıklıkla, abuk, sabuk karaborsa sitelerinin gösteri biletlerini tuhaf fiyatlarla satmasını bilerek, isteyerek bu şekilde haberleştirmek. 'Kim bu karaborsa siteleri kim niye bu fiyata bilet satıyor'u sormamak normal olmuş. Böyle bir fiyat yok, hiç de olmadı. İlgilenenlere duyuru" dedi.

Cem Yılmaz'dan 'bilet' açıklaması: Böyle bir fiyat yok - Resim : 2

İŞTE SATIŞA SUNULAN BİLET FİYATLARI

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yeni sezon gösterisinin biletleri fiyatları ortaya çıktı. Yılmaz'ın gösterisini 1. kategoriden izlemenin bedeli bin 297 TL iken, 2. kategori 242 TL, 3. kategori ise 198 TL olarak belirlendi.

Kaynak: Haber Global TV

Cem Yılmaz sosyal medya