Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in giydiği gelinliğe talep yağdı! İşte fiyatı…

Camdaki Kız
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in giydiği gelinliğe talep yağdı! İşte fiyatı…

Sezon finali yayınlanan 'Camdaki Kız' dizisinde Nalan'ın giydiği gelinlik son günlerin en çok konuşulan konusu oldu. Gelinliği tasarlayan atölyenin telefonları susmazken Kraliyet Ailesi'nin tercih ettiği ziberlin kumaştan özel üretilen gelinliğin fiyatı dudak uçuklattı.

Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız, 10 Haziran’da sezon finali yaptı. Dizinin final sahnesi kadar Nalan'ın düğün günü giydiği gelinlik de çok konuşuldu.

Gelinliği tasarlayan moda evi bölümün ardından talep patlamasının olduğunu açıkladı.  Kanal D ekibine konuşan işletmenin üretim sorumlusu Lale Baş, “Sabahtan beri telefonlarımız durmuyor. Herkes gelinliği görüp denemek istiyor ancak şuan bu modelin üretimi yok. Tasarım ihtişamını sadeliğinden alıyor” dedi.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in giydiği gelinliğe talep yağdı! İşte fiyatı… - Resim : 1

Kraliyet Ailesi'nin kıyafetlerinde tercih edilen ziberlin kumaşının kullanıldığı gelinliğin swarovski kaplı tacı, taş işlemeli duvağı ve gelinliğin toplam fiyatı ise tamı tamına 43 bin TL. İddiaya göre dizide giyilen gelinliği bu ödemeyi yapan Kuveytli biri satın aldı.

Dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik'in tüm provalara aksatmadan geldiğini belirten Lale Baş, "Gelinlik için günlerce dizi ekibiyle görüşmeler yaptı. Çok ince düşünülerek tasarlandı" ifadelerini kullandı.

Camdaki Kız Burcu Biricik dizi dizi haberleri