Breaking Bad'in yıldızından sağlık durumuyla ilgili açıklama: Küçük bir kalp krizi geçirdim

Breaking Bad'in yıldızından sağlık durumuyla ilgili açıklama: Küçük bir kalp krizi geçirdim

The Breaking Bad ve Better Call Saul dizileriyle adını dünyaya duyuran Bob Odenkirk'in kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Bob Odenkirk, Better Call Saul dizisinin çekimleri için Los Angeles’taki sete gitti. Çekimler sırasında kendini kötü hisseden 58 yaşındaki oyuncu, bir anda yere yığıldı. Baygınlık geçiren aktöre ilk olarak set ekibi müdahale etti.

Odenkirk, apar topar Los Angeles’ta bir hastaneye kaldırıldı. 

Odenkirk’in sağlık durumuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Ünlü oyuncu son durumuna ilişkin açıklamayı, kişisel Twitter hesabından kendisi yaptı.

Odenkirk paylaştığı ilk mesajda, “Bu hafta yanımda olan aileme, arkadaşlarıma ve benim için endişelenen, sevgilerini gönderen herkese teşekkür ederim. Sevginizi hissediyorum ve bu benim için çok değerli” dedi.

"KISA BİR ARA VERECEĞİM"

İkinci mesajda ‘kalp krizi’ geçirdiğini söyleyen ünlü oyuncu, "Ufak bir kalp krizi geçirdim ama iyi olacağım. Rosa Etrada ve doktorlara ameliyata gerek kalmadan tıkanıklığın üstesinden geldikleri için teşekkür ederim. İyileşmek için kısa bir ara vereceğim ama yakında döneceğim" ifadelerini kullandı.

Odenkirk'in Breaking Bad dizisindeki karakterini merkeze alan Better Call Saul dizisi, altıncı sezonuyla final yapacak.

Kaynak: Haber Global TV

Bob Odenkirk Bob Odenkirk kimdir magazin haberleri Bob Odenkirk sağlık durumu