Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı şok iddia! Karantinadan mı kaçtılar?

Barış Murat Yağcı
Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı şok iddia! Karantinadan mı kaçtılar?

Koronavirüse yakalanması ve ardından karantina ihlali yaptığının tespit edilmesi üzerine yurda yerleştirilen Enes Batur'un yakın arkadaşları Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nın korona olduğu ve karantinadan kaçtıkları iddia edildi.

Sosyal medya fenomeni Enes Batur, koronavirüse yakalanmasının ardından filyasyon ekiplerinin yaptığı denetimler sırasında Beykoz’daki evinde bulunamayınca durum polis ekiplerine bildirildi. Ekipler, kısa süre sonra Batur ve sevgilisi Ece Naz Üçer’i bularak sağlık ekiplerine teslim etti. Evde izole olması gereken Batur ve sevgilisi öğle saatlerinde Sancaktepe’de bulunan öğrenci yurduna yerleştirildi.

Olayların ardından son dönemlerde Enes Batur ile sık sık bir arada olan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nın da koronavirüse yakalandığı iddia edildi. 

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı şok iddia! Karantinadan mı kaçtılar? - Resim : 1

"HABERLER ASILSIZ VE KARALAYICI"

İddiaların ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Barış Murat Yağcı, "Yapılan haberler asılsız ve karalayıcıdır" dedi.

Nisa'nın ve Barış Murat Yağcı'nın karantinadan kaçtığına dair iddialardan sonra Survivor yarışmacısı yaptığı açıklamada, "Enes ile iletişimde olan tüm arkadaşlarımız testlerini yaptırdı ve negatif çıktı. Ancak sadece bizim iyi olmamız maalesef yetmiyor. Çünkü dostlarımız büyük bir haksızlığa uğradı. Yapılan haberler asılsız ve karalayıcıdır" dedi.

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı şok iddia! Karantinadan mı kaçtılar? - Resim : 2

Nisa Bölükbaşı'da sadece Barış Murat Yağcı'nın açıklamasını paylaşmakla yetindi.

Kaynak: Haber Global TV

Barış Murat Yağcı Nisa Bölükbaşı Enes Batur