Ajda Pekkan ile Hakan Altun aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi

Ajda Pekkan ile Hakan Altun aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi

'Söylemezsem Olmaz' sunucularından Seren Serengil, 74 yaşındaki Ajda Pekkan ve 48 yaşındaki Hakan Altun'un aşk yaşamaya başladığını iddia etti. Altun'un menajeri konuyla ilgili açıklama yaptı.

‘Söylemezsem Olmaz’ programının sunucularından Seren Serengil, bugünkü canlı yayında magazin gündemine bomba gibi düşecek bir aşk bombası patlattı.

“FLÖRT AŞAMASINDALAR”

Ajda Pekkan'ın sevgilisinden ihanet gerekçesiyle ayrılmasıyla ilgili konuşan Seren Serengil, Süperstar’ın Hakan Altun ile aşk yaşadığını iddia etti. 

Canlı yayında açıklama yapan Serengil, Ajda Pekkan ile Hakan Altun'un şimdilerde flört ettiğini söyledi. Açıklamalarına devam eden Seren Serengil, "Bodrum'da annemin bir yakınından bu bilgiyi aldım. Kadın Ajda Pekkan'ı tanıyor. Ajda, Hakan Altun'la aşk yaşıyormuş. İkisi bir düet yapsa yer yerinden oynar. Ben yakıştırdım onları. Mutlu olduklarını da duydum. Şimdi flört aşamasındalar. Baskıdan dolayı inşallah ayrılmazlar" dedi.

"HAKAN VE AJDA ÇOK MUTLULAR"

Hakan Altun ile Ajda Pekkan 1 hafta önce birlikte sahne almışlardı. Pekkan ile sahne pozlarını Instagram hesabından paylaşan Altun, "Süperstarımız, canım Ajdacığımla birlikte şarkı söylemek bir rüya gibiydi. Çok güzel bir geceydi sonsuz teşekkürler" demişti. 

Ajda Pekkan ile Hakan Altun aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi - Resim : 2

Bu konuya da değinen Seren Serengil, "Hakan Altun böyle pozlarını paylaşmaz. Bak Ajda Pekkan'la olan fotoğraflarını paylaşmış ve orada ne kadar mutlu" ifadelerini kullandı.

"YENİ PROJELERİ VAR"

Hakan Altun'ın menajeri Süleyman Çakmakçı ise iddialara açıklık getirdi.

Habertürk'e açıklama yapan Çakmakçı, "Hakan Bey ve Ajda Hanım yeni projelerinde bir araya gelecek. İkisi de Bodrum'da yaşadığı için projeleri için sık sık buluşuyorlar. Önümüzdeki yıl halk konserleri verecekler" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Ajda Pekkan Hakan Altun Seren Serengil