Acun Ilıcalı, Şehrazat'ın 'telifleri ödemedi' iddiasına sert çıktı, mahkemeye verdi

Acun Ilıcalı, Şehrazat'ın 'telifleri ödemedi' iddiasına sert çıktı, mahkemeye verdi

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, "Uçağını almadan bizim şu telifleri ödeseydi terbiyesiz" sözleriyle tepki gösteren beste ve söz yazarı Şehrazat'a sosyal medya hesabından sert çıktı. Ilıcalı, Şehrazat'ı mahkemeye vereceğini belirtti.

Söz yazarı ve besteci Şehrazat, 99.5 milyon liraya uçak alan Acun Ilıcalı'ya “Uçağını almadan bizim şu telifleri ödeseydi terbiyesiz. Haramı zıkkım olsun” diyerek tepki göstermişti.

Şehrazat, yaptığı diğer paylaşımda ise, "Aldığın uçakta en azından benim hiç gözüm yok! İstersen bin tane uçak al ancak önce teliflerimizi öde. Hak yeme! Kursağına yapışır Acun Ilıcalı. Senin yaşın kadar benim kariyerim! Hiç utanma yok dimi" ifadelerini kullandı. 

Acun Ilıcalı, Şehrazat'ın 'telifleri ödemedi' iddiasına sert çıktı, mahkemeye verdi - Resim : 2"BU TERBİYESİZE CEVABIMIZI MAHKEMEDE VERECEĞİZ"

Sosyal medya hesabından Şehrazat’a tepki gösteren Ilıcalı, şu ifadeleri kullandı:

“Bizden haksız bedel talep edip istediğini alamayınca hakaret yolunu seçen bu terbiyesiz kişiye cevabımızı mahkemede vereceğiz. Tazminatı ise işitme engelli miniklerimiz için kullanacağız.”

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Şehrazat