ABD'li model Holly Valentine çöpçatanlık uygulamasını şikayet etti: Çok güzelim diye beni attılar

ABD'li model Holly Valentine çöpçatanlık uygulamasını şikayet etti: Çok güzelim diye beni attılar

Ünlü bir çöpçatanlık sitesinin kullanıcıları arasında bulunan ABD'li güzel model Holly Valentine, "Çok güzelim diye beni çöpçatanlık sitesinden attılar" diyerek tartışma yaratacak bir açıklama yaptı.

ABD'li ünlü model Holly Valentine'in ortaya son attığı iddia tartışma yaratacak cinsten. Cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren 26 yaşındaki model, dünyaca ünlü bir çöpçatanlık uygulamasından çok güzel olduğu için atıldığını iddia etti.  

Los Angeles'ta yaşayan ancak işi için çok fazla seyahat eden Valentine yeni insanlarla tanışarak şehri gezmek için bu uygulamayı indirmiş. Diğer sosyal medya hesaplarından oldukça iddialı fotoğraflar paylaşan model söz konusu uygulamaya oldukça çekingen davrandığını ve daha 'temiz' fotoğraflar yüklediğini söylüyor. 

ABD'li model Holly Valentine çöpçatanlık uygulamasını şikayet etti: Çok güzelim diye beni attılar - Resim : 1

Programı kullanmaya başlamasından birkaç saat sonra ise profili şikayet mesajları almaya başlayan Valentine'in profili kapatılmış. 

Uygulamayı silip bir daha profiline giriş yapmayı deneyen model uygulamadan engellenmiş. Genç kadın, 'gerçek olmayacak kadar' güzel olduğu için programdan atıldığını söylüyor.