"50 yaşımda yetim kaldım" diyen VJ Bülent Çarıkçı: Şimdi herkes ölebilir

"50 yaşımda yetim kaldım" diyen VJ Bülent Çarıkçı: Şimdi herkes ölebilir

VJ Bülent olarak adını duyuran Bülent Çarıkçı'nın annesi hayatını kaybetti. Ölüm haberiyle yıkılan ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "50 yaşımda yetim kaldım. Şimdi herkes ölebilir umurumda değil" ifadelerini kullandı.

Yıllar önce yaptığı yayınlarla uzun süre adından söz ettiren Bülent Çarıkçı, annesinin vefatının ardından sosyal medya hesabından sitemkar bir paylaşım yaptı.

"50 YAŞINDA YETİM BİR SOKAK ÇOCUĞUYUM"

Yaşadıkları evin fotoğrafını paylaşan Çarıkçı, şunları söyledi: "Anneciğim yıllarımızı geçirdiğimiz bu evden bugün senin cenazen çıkmamalıydı. Anneciğim beni öksüz bıraktın. 50 yaşında ama yetim bir sokak çocuğuyum şu an! Yaralanmaya açık, itilip kakılmaya müsait... Kimsenin sevgisi yetmeyecek, ne yapacağım ben?"

"50 yaşımda yetim kaldım" diyen VJ Bülent Çarıkçı: Şimdi herkes ölebilir - Resim : 2

"DEPREM OLSUN, KIYAMET KOPSUN VE HERKES ÖLSÜN"

"Anneciğim seni kurtaramadım affet beni kollarımdaydın ama dudakların mordu ve sıcaktın. Yaşatamadık seni. Şimdi deprem olsun, kıyamet kopsun herkes ölebilir. Umurumda değil çünkü sen öldün. Kaldırıma bir çift ayakkabını koydum adet gereği... Hanemiz kapandı beni affet! Sana can veremedim!"

Kaynak: Haber Global TV