16 yaşındaki şarkıcı Alper Erözer'den koruma açıklaması

16 yaşındaki şarkıcı Alper Erözer'den koruma açıklaması

16 yaşındaki şarkıcı Alper Erözer, geçtiğimiz hafta Nişantaşı'nda korumasıyla görüntülenmiş ve sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Koruma olayına açıklık getiren Alper Erözer, popçuları da eleştirdi.

‘Göz Göze’ şarkısıyla müzik listelerinde yükselişte olan genç şarkıcı Alper Erözer, bu kez Nişantaşı’nda yeni korumasıyla objektiflere takıldı.

“KENDİMİ KORUMAK İÇİN TUTTUM”

Snob magazin'in haberine göre; Erözer, korumasından dolayı kendisine yapılan eleştiriler hakkında, “Geçen hafta benim kendi korumam değildi. O hep yanımda olan şoförümdü, geçici korumamdı. Buradaki abi kendi korumam. Kendimi korumak için tuttum, ne olacağını bilemem sonuçta. Daha önce yaşadığım tatsız şeyler oldu. Tedbir almak istedim. Herkesin kendi düşüncesi, saygı duyuyorum" dedi.

16 yaşındaki şarkıcı Alper Erözer'den koruma açıklaması - Resim : 1

Yeni bir albüm hazırlığında olduğunu ve Türkiye'deki pop müziğin soundunu değiştirmek istediğini söyleyen Erözer, “Türkiye'de pop müziğin soundunu değiştirmek istiyorum. Arık gençler pop müziğini sevmiyorlar. 

Çünkü hep aynı soundlar, aynı ritimler. Yeni şeyler üretilmediği için bu olayı farklı bir yöne çekip herkesin sevebileceği soundlar ve değişiklikler yapmaya çalışıyorum” dedi. 

TÜRK POP MÜZİĞİNİ POPÇULAR BİTİRDİ

Alper Erözer, daha önce söylediği “Pop müziğini rap bitirmedi, pop kendini bitirdi” sözleri hakkında ise, “Evet, Türkiye'de pop müziğin düştüğünü herkes çok iyi biliyor. Çünkü pop müziğini popçular bitirdiğini düşünüyorum. Şarkılar ve müzikler her şeyleri aynı. Gençler aynı şeyleri sevmediği için ve sosyal medya kitlesi olduğu için değişiklik gerekiyor. O yüzden sözlerimin arkasındayım” ifadelerini kullandı.

İlginç tarzı ve taklarıyla dikkatleri üzerine çeken Alper Erözer daha sonra korumasıyla sarı renkli Mercedes marka arabasına bindi.