Masum 451. Bölüm Full İzle

Masum
Masum 451. Bölüm Full İzle

Hint dizisi Masum'un 451. bölümü 16 Haziran 2021 Çarşamba günü Kanal 7 ekranlarında yayınlandı. İşte Masum dizisinin 451. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Masum 451. bölüm full izle.

Masum dizisinin 451. bölümü Kanal 7'de 16 Haziran Çarşamba günü yayınlandı.

Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

MASUM DİZİSİNİN KONUSU

Evlilikleri süresince birçok probleme göğüs geren Ahem ve Gopi’nin romantik öyküsü Masum ile izleyiciye aktarılıyor.

Başrollerini Devoleena Bhattacharjee ve Muhammed Nazım’ın üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estiriyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 15.20’de Kanal 7’de yayınlanıyor.

Birbirlerine kör kütük aşık olan Gopi ve Ahem’in hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi’nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Hikaye, Kokila Modi’nin oğlu Ahem için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi’yi gelini olarak seçer. Ahem, Gopi’nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. İlk başta zorunluluk olan bu evlilik daha sonra her iki genç için de büyük bir aşka dönüşür.

MASUM 451. BÖLÜM İZLE

Masum dizisinin 16 Haziran günü yayınlanan 451. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Devoleena Bhattacharjee, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel

Masum son bölüm izle Masum dizisi dizi haberleri kanal 7 dizileri dizi izle kanal 7 izle bedava dizi izle masum dizisi kanal 7 hint dizileri masum yeni bölüm izle Masum son bölüm izle