Simone Ashley, 'Bridgerton'a transfer oldu

Simone Ashley, 'Bridgerton'a transfer oldu

Netflix'in en çok izlenen dizisi Bridgerton'a sürpriz bir isim dahil oldu. İkinci sezonu merakla beklenilen diziye Sex Education'la tanınan Simone Ashley katıldı.

Dünyaca ünlü dijital yayın platformu Netflix'in tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük bir ilgi gören dizisi Bridgerton'un 2. sezondaki başrol oyuncusu belli oldu. Bridgerton dizisinin Anthony Bridgerton’a odaklanacak 2. sezonunun kadın başrolü Simone Ashley olarak açıklandı. 

Simone Ashley, 'Bridgerton'a transfer oldu - Resim : 1

Bridgerton'un 2. sezonunda Kate karakteri ile boy gösterecek olan Ashley, Sex Education dizisinde rol alıyordu. 

Simone Ashley, 'Bridgerton'a transfer oldu - Resim : 2

BRIDGERTON 2. SEZON KONUSU

Jonathan Bailey'in canlandırdığı Anthony Bridgerton karakterine odaklanacak olan Bridgerton 2. sezonunda kadın başrol 'Kate' rolünü üstlenecek olan Simone Ashley'nin performansı şimdiden merak konusu oldu.

İkinci sezon, Quinn'in Bridgerton serisinin ikinci kitabı The Viscount Who Loved Me'de anlatıldığı gibi, Bridgerton'ın en büyük kardeşi Anthony (Bailey) için uygun bir evlilik arayışını anlatacak. 2. sezon liderliğinde Bailey ve Ashley, Page ve Phoebe Dynevor'un yerini alacak.

WITCHER'IN REKORUNU KIRDI

Netflix yapımı olan Bridgerton, en çok izlenen dizi rekorunu elinde bulunduran Witcher’ın önüne geçti. Dizi birinci 28 gün içerisinde 82 milyon hane tarafından izlenerek en çok izlenen Netflix dizisi oldu.

Simone Ashley, 'Bridgerton'a transfer oldu - Resim : 3

Shonaland yapımı Bridgerton, Julia Quinn’in romanlarından uyarlandı. Dizi Japonya dışında, 83 ülkenin Netflix sıralamalarında bir numarayı gördü. 2. sezonu onayı da alan Bridgerton, Netflix’in en çok izlenen dizisi olmayı başardı. 

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri Bridgerton dizisi Netflix