O Ses Türkiye Final Full İzle

Magazin Haberleri

tv8'de O Ses Türkiye'nin final bölümü 21 Ocak 2022 Cuma günü yayınlandı. İşte O Ses Türkiye'nin final bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. O Ses Türkiye Final Full izle.

O Ses Türkiye'nin final bölümü  tv8 ekranlarından 21 Ocak 2021 Cuma günü yayınlandı.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç, Beyazıt Öztürk ve Murat Boz'un da jüri üyeliğini yaptığı Türkiye'nin en sevilen yarışmalarından bir TV8 klâsiği olan O Ses Türkiye, 10. yıl özel sezonuyla yine TV8'de sevenleriyle buluştu.

O Ses Türkiye BÜYÜK FİNAL Fragmanı İzle

O SES TÜRKİYE 4. BÖLÜM TÜM ŞARKILARI İZLE

tv8'in sevilen müzik yarışma programı O Ses Türkiye 10. sezon finali 21 Ocak 2022 Pazar günü saat 20:00'de yayınlandı. O Ses Türkiye'nin finalindeki tüm şarkıları dinleyebileceğiniz link haberimizde. O Ses Türkiye final tek parça full İzle.

O SES TÜRKİYE FİNALİSTLERİ

O Ses Türkiye’de finale kalan ilk isim Murat Boz’un takımından Hakkı İlek oldu. Sonraki performansta ise Beyazıt Öztürk’ün takımından Baran Turan ve Ebru Gündeş’in takımından Mustafa Açıkgöz eşleşti. Bu turda da Mustafa Açıkgöz finale kaldı.

Oylama sonucuna göre 56 oyla finale adını yazdıran bir sonraki isim Beyazıt Öztürk’ün takımından Devrim Seyrek, diğer yarışmacı da Murat Boz’un takımından Anastasiya Budakva oldu. Yüzde 35 oyla finale kalan sonraki isimler Oğuzhan Koç’un takımından Yunus Emre Çelik, Ebru Gündeş’in takımından Wafa Benradja, Mert Yenihayat, Ebru Gündeş’in takımından Yaşam Hancılar, Beyazıt Öztürk’ün takımından Şevval Ekiz, Oğuzhan Koç’un takımından Hasan Koçak oldu.

O Ses Türkiye o ses türkiye izle TV8 Acun Ilıcalı Ebru Gündeş Beyazıt Öztürk Oğuzhan Koç Murat Boz tv8 canlı yayın izle