Nişanlısını dövmekten hüküm giyen Kasabian solistinden açıklama: "Çok üzgün ve pişmanım"

Nişanlısını dövmekten hüküm giyen Kasabian solistinden açıklama: "Çok üzgün ve pişmanım"

Nişanlısına saldırmaktan hüküm giyen eski Kasabian solisti Tom Meighan, bir açıklama yaparak acı çektirdiği herkesten özür diledi. Meighan, alkol bağımlılığı ve dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğuyla mücadele ettiğini belirtti...

Britanyalı rock grubu Kasabian ve solisti Tom Meighan, birkaç gündür manşetlerden düşmüyor. 

Önce Kasabian, Meighan'ın gruptan ayrıldığını duyurmuştu. Ayrılığın nedeni, 1 gün sonra ortaya çıktı. 

Britanyalı müzisyen, nişanlısı Vikki Ager'a saldırmak suçundan mahkemeye çıkıyordu. 

Nisan ayında alkolün etkisindeyken nişanlısına saldırıp onu döven Tom Meighan, 200 saat kamu hizmetinde bulunma cezasına çarptırıldı.

Hükmün açıklandığı gece, Kasabian'ın yeni açıklaması geldi.

Nişanlısını dövmekten hüküm giyen Kasabian solistinden açıklama: "Çok üzgün ve pişmanım" - Resim : 1

Grup, aile içi şiddeti kınadı, duyuru için hükmün açıklanmasını beklediklerini vurguladı. 

Twitter hesabı üzerinden "Kimse böyle olmasını istemezdi. 23 boyunca bu noktaya gelmek için çok çalıştık, geleceğe dair de büyük planlarımız vardı. Kalbimiz kırık," paylaşımını yapan grup üyeleri, nota şöyle devam etti: "Tom'dan gruptan ayrılmasını istemekten başka seçeneğimiz kalmamıştı. Hakkındaki suçlamayı öğrenir öğrenmez grup olarak onunla daha fazla çalışmama kararı almıştık. Şiddetin bahanesi ve affı olmaz."

Kasabian üyeleri, hakkındaki suçlamaşı duyduktan sonra Tom'dan kamuoyuna bir açıklama yapmasını beklediklerini ama onun bunu tercih etmediğini de vurguladı.

İşte Tom Meighan'dan bekledikleri o açıklama, bu notun arkasından geldi. 

Nişanlısını dövmekten hüküm giyen Kasabian solistinden açıklama: "Çok üzgün ve pişmanım" - Resim : 2

39 yaşındaki şarkıcı, eski grubu gibi açıklama için Twitter'ı seçmişti. Uzun açıklamasında söze nişanlısı, grup arkadaşları, dostları, ailesi ve Kasabian hayranlarından özür dileyerek başladı Meighan.

3 hafta önce rehabilitasyondan çıktığını, ayık kalmak için elinden geleni yapmaya kararlı olduğunu belirten şarkıcı, bir yandan da dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğuyla mücadele ettiğini yazdı.

Nişanlısını dövmekten hüküm giyen Kasabian solistinden açıklama: "Çok üzgün ve pişmanım" - Resim : 3

Ardından da şu ifadeleri kullandı: "Ruh sağlığım iyice dengesiz hale gelmişti. Kontrolümü kaybetmiştim. Nisan ayındaki olay, uyanmamı sağladı. Çok üzgün ve pişmanım."

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu teşhisinin arkasına saklanmak gibi bir niyetinin olmadığını, bu süreçte davranış sorunlarının büyük ölçüde rahatsızlığıyla ilgili olduğunu belirten Meighan, şimdi çok daha iyi olduğunu vurgulayıp "Saldırı bir kerelik olaydı. Vikki ile birbirimize aşığız. Bu olayı arkamızda bırakıp ilişkimizi ve hayatımızı yeniden inşa etmeye çalışıyoruz. Umarım günün birinde beni affedebilirsiniz," açıklamasıyla sözlerini bitirdi...

 

Kasabian Tom Meighan