Ah Nerede

Ah Nerede

Yeşilçam’ın unutulmaz filmi 'Ah Nerede'den yola çıkarak tasarlanan Star’ın yeni dizisi ‘Ah Nerede’ izleyicisi ile buluşuyor. 10. Ev Yapım imzalı Star'ın yeni dizisi ‘Ah Nerede’nin yönetmenliğini Bülent İşbilen üstleniyor. Senaryosunu Kübra Sülün ve Meryem Demirli’nin uyarladığı, hikayesi Orhan Aksoy’a, orijinal film senaryosu Sadık Şendil’e ait olan film, geçmişten günümüze yeniden hayat buluyor.

AH NEREDE DİZİSİ OYUNCULARI

Rol aldıkları projelerle adlarında söz ettiren başarılı oyuncular; Oktay Çubuk ve Nil Keser’in başrolü paylaşacağı ‘Ah Nerede’ merakla bekleniyor.

AH NEREDE DİZİSİ KONUSU

Bursa’nın önde gelen ailelerinden Hakim (Tarık Pabuççuoğlu) ve Seniha (Ayşe Çubuk) Şerbetlioğlu ‘nun üniversite okumaları için İstanbul’a gönderdikleri üç oğlu, onların hiç de tahmin etmediği bir hayat yaşar. Ortanca oğulları Murat (Korhan Herduran) hukuk okuması gerekirken hayattaki her şeyi bahse çeviren bir kupon bağımlısıdır.

Mühendislik okuduğunu zannettikleri küçük oğulları Ömer (Batuhan Sert) ise barlarda çalışan bir müzisyen olmuştur. En büyük oğulları Ferit (Oktay Çubuk) ise tıp fakültesini ailesinden habersiz yarım bırakmış, babasının parasıyla iflah olmaz bir çapkına dönüşmüştür.

Bu sayfa üzerinden Ah Nerede dizisi ile ilgili gelişmeleri, videoları ve son dakika haberleri bulabilirsiniz.