Zonguldak'ta eşi tarafından katledilen kadın ve 3 yaşındaki çocuğu yan yana toprağa verildi! Kızının babası olduğunu televizyonda öğrenmiş!

Zonguldak Gündem haberleri
Zonguldak'ta eşi tarafından katledilen kadın ve 3 yaşındaki çocuğu yan yana toprağa verildi! Kızının babası olduğunu televizyonda öğrenmiş!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde dini nikahlı eşi tarafından av tüfeğiyle katledilen kadın ve 3 yaşındaki çocuğu yan yana toprağa verildi. Çiftin, 3 yaşındaki Nazlı'nın DNA testi için 3 yıl önce bir televizyon programına çıktığı öğrenildi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Filyos beldesinde dini nikahlı eşi ve 3 yaşındaki kızını öldüren zanlının, 3 yıl önce katıldığı bir televizyon programında yapılan DNA testiyle kızının babası olduğunu öğrendiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Filyos beldesi Öteyüz Mahallesi'nde iki katlı müstakil evin giriş katında kan donduran olay yaşandı. İddialara göre, uzaklaştırması bulunan Seyfullah Uslu (41), dini nikahlı eşi Yasemin Öztürk'ün (35) yanına gitti. Yaşanan tartışma sonrası cinnet geçiren Seyfullah Uslu, eşini ve 3 yaşındaki kızları Nazlı'yı av tüfeğiyle vurdu ardından da intihar etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi.

KIZININ BABASI OLDUĞUNU TELEVİZYON PROGRAMINDA ÖĞRENMİŞ

Cenazeleri kimlik tespitinden sonra Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Seyfullah Uslu, Nazlı Öztürk ve Yasemin Öztürk'ün otopsileri yapıldı. Seyfullah Uslu, ikindi namazını müteakiben köyünde toprağa verildi. Kızını kendi soyadıyla nüfusa kaydettiği öğrenilen Yasemin Öztürk'ün cenazesi ise kızıyla yan yana toprağa verildi. Akşam namazını müteakiben kılınan cenaze namazında Yasemin Öztürk'ün yakınları gözyaşı döktü. Evinin önüne getirilen cenazeler için helallik alındı. Sırayla kılınan cenaze namazlarının ardından anne ve kızının cenazeleri son yolculuğuna uğurlandı.

Çiftin 3 yıl önce DNA testi için bir televizyon programına çıktığı, 3 yaşındaki Nazlı'nın babasının da Seyfullah Uslu olduğu ortaya çıkmıştı.

 

Kaynak: İHA

zonguldak Çaycuma DNA testi