Bayramda hangi köprü ve yollar ücretsiz? Köprü ve otoyollar ne zaman ücretsiz olacak?

HABER MERKEZİ
Bayramda hangi köprü ve yollar ücretsiz? Köprü ve otoyollar ne zaman ücretsiz olacak?

Ramazan Bayramı'nda yola çıkacak olan vatandaşın merak ettiği konu köprü ve otoyollar ücretsiz mi? sorusu oldu. Cevap Ulaştırma Bakanı Uraloğlu'ndan geldi. Bayramda 9 gün boyunca köprü ve otoyollar ücretsiz olacak? Peki hangi köprü ve otoyollar ücretsiz olacak? İşte detaylar...

Ramazan Bayramı geldi. 9 günlük tatilde vatandaşın tatil telaşı da başladı. Tatilde yola çıkacakların merak ettiği soru ise köprü ve otoyollar ücretsiz mi sorusuydu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu vatandaşa müjdeli haberi verdi. Bayramda yola çıkacak vatandaşlar için köprü ve otoyolların ücretsiz olacağını açıkladı.

HANGİ KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ

Bakan Uraloğlu yapmış olduğu açıklamasında "Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işletmesindeki köprü ve otoyolların 9 gün boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla 9 gün ücretsiz olacağını açıkladı.

Bu açıklamaya göre yap-işlet-devret projeleri hariç (Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü vb.) otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsün'den geçişleri ücretsiz olacak.

KÖPRÜ VE OTOYOLLAR NE ZAMAN ÜCRETSİZ OLACAK?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla Bayram tatilinde Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işletmesindeki köprü ve otoyolların 9 gün boyunca tatil olacağını açıklamıştı. Resmi Gazete'de yayımlanacak karar sonrası ücretsiz geçişlerin ne zaman başlayacağı belli olacak.