Tükürüklü saldırıya uğramıştı! İğrenç anları anlattı

Diyarbakır

Diyarbakır'da maskesiz bir genç kızın yolda durdurup suratına tükürdüğü 5. sınıf öğrencisi N.Ş.'nin ailesi suç duyurusunda bulundu. Yaşadığı akılalmaz olayı anlatan N.Ş., "Şaşırdım ve korktum, benimle hiç konuşmadı" dedi.

Olay, cuma günü akşam saatlerinde  Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi Diclekent Bulvarı'ndaki marketin önünde meydana geldi. İddiaya göre kaldırımda maskesiz yürüyen genç kız, okuldan çıkıp evine yürüyen 5'inci sınıf öğrencisi N.Ş.'yi durdurarak yüzüne tükürdükten sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Olay, marketin güvenlik kamerasına da yansıdı. N.Ş.'nin ailesi, tanımadıkları genç kızın koronavirüs olma ihtimaline karşı suç duyurusunda bulundu.

N.Ş., yaşadığı olayı anlatarak, "Ben o gün okuldan geliyordum. Önüme bir kız çıktı. Ben onun önünden çekilmeye çalışırken, izin vermedi ve suratıma tükürdü. Şaşırdım, korktum ve onun yanından uzaklaştım. Onu tanımıyorum, daha önce hiç görmedim. Ben çıkmaya çalışıyordum ama o gelip önümü kesti. Yüzüme tükürdü ve gitti. Benimle hiç konuşmadı. Üzüldüm" dedi.

Kaynak: DHA

Diyarbakır