Sultangazi'de satmaya çalıştığı aracın kusurlarını söyleyen ekspertiz çalışanlarını bıçakladı

İstanbul

Sultangazi'de Mustafa P. isimli bir şahıs satışa çıkardığı aracını inceleme için ekspertiz dükkanına götürdü. Aracın kusurlarını söyleyen ekspertiz çalışanları ile tartışmaya başlayan Mustafa P. bir süre sonra babası ile birlikte tekrar dükkana gelerek iki çalışanı bıçakladı.

Sultangazi'de, Mustafa P. satışa çıkardığı otomobilini bir ekspertiz firmasına götürdü. Firma çalışanları, inceleme sonucu tespit ettikleri otomobilin birçok yerindeki kusurları sahibi Mustafa P.'ye bildirdi. Otomobilinde bir kusur bulunmadığını belirten araç sahibi, firma çalışanları ile tartışmaya başladı. Saldırdığı çalışanların karşılık vermesi üzerine Mustafa P. koşarak iş yerinden ayrıldı.

Kısa bir süre sonra babası Yasin P., ile birlikte olay yerine başka bir araçla gelen Mustafa P., firma çalışanlarını darp etmeye çalıştı. İş yerinde başlayan kavga dışarıya taştı. Bu sırada Mustafa P., Ferdi Gökçe ve Enes Morkoç'ı bıçakladı. Ferdi Gökçe belinden yaralanırken, dayısı olduğu öğrenilen Enes Morkoç karnından yaralandı. Olaya tanık olan çevre esnafı, kavgayı ayırarak, baba-oğluna dövmeye çalıştı. Kaçan baba-oğul aynı sanayi sitesinde bulunan çalıştıkları iş yerine gitti.

Burada esnaf tarafından yakalanan baba-oğul, çağrılan polise teslim edildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Gökçe ve Morkoç'u ambulanslarla Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Enes Gökçe'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, dayısı Enes Morkoç'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA