Sosyal medya düzenlemesi yasalaştı! Bahçeli ilk twetti Karagümrük için attı

Fatih Karagümrük
Sosyal medya düzenlemesi yasalaştı! Bahçeli ilk twetti Karagümrük için attı

MHP lideri Devlet Bahçeli  sosyal medya düzenlemesi ile ilgili kanun teklifi yasalaşana kadar  Twitter'i kullanmayacağını duyurmuştu. Düzenleme yasalaştı, Bahçeli 30 gün sonra ilk tweeti Karagümrük için attı. 

Sosyal medya düzenlemesine ilişkin kanun teklifinin TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilmesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den de ilk paylaşım geldi.

Bahçeli attığı tweette Süper Lig’e yükselen Karagümrük’ü tebrik ederek, “Zafer ayında zaferle Süper Lige yükselen Fatih Karagümrük Spor’a başarılar diliyorum. Başta kulüp başkanı Süleyman Hurma olmak üzere, teknik heyeti, futbolcuları ve yiğit Karagümrük taraftarlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Twitter hesabından son olarak 1 Temmuz tarihinde şu mesajları paylaşmıştı:

İnsan şerefine, insan namusuna, insan haysiyetine envai çeşit saldırganlığı provoke eden sosyal medyanın bu haliyle varlığı akla, ahlaka ve insani değerlere tamamen aykırıdır. Sosyal medya terörü insan ve toplum huzuruna kast etmektedir.

Bu nedenle sosyal medyanın temiz kullanımı sağlanasıya, konuyla ilgili kanuni düzenleme TBMM’de yapılasıya kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyor; duruşumu, düşüncemi, tarafımı, tavrımı, tercihimi ve tepkimi alenen ilan ediyorum.

Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım. Bu konuda TBMM’de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine de sonuna kadar destek vereceğim.

 

 

 

MHP Devlet Bahçeli