Bahçeli anketçilere seslendi

Gündem haberleri Devlet Bahçeli MHP

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. MHP lideri, anket şirketlerine seslenerek, "2023 haziran ayında sokağa çıkacak yüzünüz dahi olmayacaktır" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. MHP lideri, "Güvenilirliği sıfırlanmış anketlerin, anketçilerin MHP'nin hakkını teslim etmeleri eşyanın tabiatına aykırıdır. Lejyoner anketçilere diyorum ki, bizim ölümüz bile sizin dirinizi, hepinizi, topunuzu yerle yeksan etmeye yeter. Şimdiden haberiniz olsun, 2023 haziran ayında sokağa çıkacak yüzünüz dahi olmayacaktır" dedi. 

Bahçeli'nin açıklamaları:

Merhum Alparslan Türkeş Bey, milliyetçi, ülkücü hareketin yüksek bir değeridir. Türkiye'nin zorlu yıllarında engin tecrübesiyle dikkat çekmiş, vatan ve millet sevgisiyle her çevrenin saygısını kazanmıştır. Aramızdan ayrılışının 25. yıl dönümünde ona duyduğumuz sevgiye herhangi bir zayıflama emaresi görülmemiştir. 

ANKET TEPKİSİ: CHP GENEL MERKEZİ'NDE Mİ DOLAŞIYOR, KANDİL'DE Mİ GEZİYORSUNUZ?

Kokuşmuş araştırma şirketleri, siz anketleri yaparken CHP Genel Merkezi'nde mi dolaşıyorsunuz, Kandil'de mi geziyorsunuz? Güvenilirliği sıfırlanmış anketlerin, anketçilerin MHP'nin hakkını teslim etmeleri eşyanın tabiatına aykırıdır. Lejyoner anketçilere diyorum ki, bizim ölümüz bile sizin dirinizi, hepinizi, topunuzu yerle yeksan etmeye yeter. Şimdiden haberiniz olsun, 2023 haziran ayında sokağa çıkacak yüzünüz dahi olmayacaktır. 

Türklük var olduğu sürece MHP vardır ve olacaktır. Türk Milleti dünya üzerinde bayrak gibi dalgalandığı müddetçe 3 hilal de ona eşlik edecektir. Hiç kimse yalan anketlerle bize ayar veremez, gözümüzü korkutamaz. Durduğumuz yer, baktığımız yer doğrudur. 

BUÇA'DAKİ KATLİAM: OLAY TÜM YÖNLERİYLE ARAŞTIRILMALIDIR

Günümüz şartlarında savaşların çehresi, çatışmaların çerçevesi, köklü değişimlere, köşesiz devinimlere uğramıştır. Savaş, siyasetin şiddete dayalı araçlarla idame edilmiş şeklinden başka bir şey değildir. 

Son günlerde Ukrayna'nın Buça şehrinde yaşandığı iddia edilen sivil ve masum insanların katledilmesiyle ilgili haberlerin gündeme yansıması, her açıdan incelenmeye, önü ve arkası irdelenmeye muhtaç bir meseledir. Kilise bahçesindeki toplu mezarda 410 sivilin cansız bedenine ulaşıldığı, bunun Rusya tarafından işlenmiş bir savaş suçu, katliam olduğu ifade edilmiştir. Düzmece bir olay mı yoksa gerçekten bir katliam mı olduğu henüz açıklanmamıştır. Biz hiç kimsenin sefil propagandasına yataklık yapamayız. Şuurlu ve uyanık hareket etmek, sis bulutu içinde güvenli yol bulmamızı temin edecektir. Dehşet verici tablo karşısında 'yaşasın' veya 'kahrolsun' kamplarına da ayrılmamız, irade hürriyetimizin inkarından başka bir şey değildir. 

Rusya, Buça'daki katliam iddialarının kurgu ve yalan olduğunu açıklamıştır. Ancak ABD'den Fransa'ya, NATO'ya kadar niyeti bildik kuruluşlar, savaş suçu işlendiğini alelacele duyurmuşlardır. Savaş ve çatışmalar sırasında yalan ve saptırılmış haberlere sürekli çıkmıştır.  

Burada asıl can alıcı husus Rusya ile Ukrayna arasında yeşeren ateşkes ve barış görüşmelerinin mesafe aldığı zamanda sivil katliamlarının dünya gündemine bomba gibi düşmesidir. Rusya, Buça’daki katliam olaylarının kurgu ve yalan olduğunu söylemiştir. Ancak savaşın bitmesine tahammülü olmayan ülkeler iğrenç bir senaryoya bel bağlamışlardır.

Rusya-Ukrayna arasındaki müzakerelerin kesilmesini isteyenler vardır ve bu gün yüzündedir. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da Rusya ve Ukrayna temsilcilerinin Türkiye'nin arabuluculuğuyla bir araya gelmeleri, pek çok ülkeyi korkutmuştur. Katliam iddialarının bu müzakere masasından sonra gündeme taşınması ya bir tesadüf ya da kahredici bir tezgahtır.

MUHALEFETE 'MACARİSTAN' ÖRNEĞİ

Zillet ittifakı Macaristan'a bakıp ders almalı. Milletin dışında ikinci bir egemen, bir başka karar ve irade kudreti yoktur. İktidarın vizesi sandıkta, milli irade tarafından verilmektedir. Bunun dışında icazet arayışına çıkanlar, 85 milyon Türk vatandaşının hakkını hukukunun iki paralık etmek üzere harekete geçmişlerdir. 

FİYAT ARTIŞLARI VE EKONOMİDEKİ SORUNLAR

Covid 19'un yaraları henüz sarılmamıştır. Tıkanmalar henüz açılmamıştır. Beşeriyete musallat olan hastalık bütün hedefleri kesintiye uğratmıştır. Her devlet imkanları nispetinde seferber olmuş, kaynaklar bu uğurda harcanmıştır. 24 Şubat'tan itibaren Rusya ve Ukrayna'nın savaşı, enerji ve gıda güvenliğini zedelemiş, zincirleme sorunlar bütün coğrafyayı sarmıştır. Ülkemiz ve tüm dünya benzerine çok az rastlanan sınavdan geçmektedir. Bunun bilmeden Türkiye ekonomisi ile ilgili felaket tamtamları çalmak, bittik, iflas ettik, perişan olduk masalları anlatmak sorumlu bir tavır değildir. Hiç kimsenin aç kalmasına göz yumamayız. Allah nimetin kefilidir. Türk Milleti hangi geceyi görmüştür de sabahına çıkamamıştır. 

Acıda, tasada, mücadelede, fedakarlıkta, ahlakta, millilikte yoklar. Ancak yalan oldu mu varlar, iftira oldu mu meydandalar. Kobani'ye selam sallarlar, PKK/YPG'ye arka çıkarlar, sonra da dönüp bir kuvayi milliyeyiz deyip kalpakla poz verirler. Kalpak da taksanız, masaya da otursanız, yolunuzu gözleyen mağlubiyetten kurtulamayacaksınız. Kılıçdaroğlu, sen aslında çift kişiliksin, birincisi karanlıkta uyanık, ikincisi aydınlıkta gafilsin. 

SEMRA GÜZEL AÇIKLAMASI

Bir tarafta milletvekili maaşı alıp diğer tarafta terör kamplarına katılmak hainliktir. Suriye'ye nasıl geçtiğinizi yürekliysen sor, adamsan üstüne git. Yapılması gereken milletvekilliğinin derhal düşürülmesidir. 

 

Kaynak: Haber Global TV

Devlet Bahçeli MHP TBMM