Salgının merkezi İstanbul'da skandal görüntüler

İstanbul Esenyurt koronavirüs

İstanbul'da bir grup, asker kınası yaptığı sırada polis baskınına uğrayıp ceza yedi. Ancak uslanmayan grup, polis dağıldıktan sonra konvoya çıkıp ortalığı birbirine kattı. 

İstanbul'daki olay, dün akşam Esenyurt Fikri Sönmez Caddesi üzerinde meydana geldi. Türkiye’de koronavirüsün merkezi haline gelen İstanbul’da tüm uyarılara ve önlemlere karşı bazı vurdumduymaz kişiler normal hayatlarına devam ediyor. 

Esenyurt'ta bir grup gencin asker kınası yaptığı ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine giderek birçok kişiye ceza kesip kınanın sonlandırılmasını istedi. 

POLİS GİDİNCE KONVOY YAPTILAR

Polis ekiplerine dağılacaklarının sözünü veren grup, polis ekiplerinin gitmesini fırsat bilerek konvoya çıktı. Korna çalan konvoy grubundaki bazı araçlar diğer araçları sollayarak trafiği de tehlikeye düşürdü. 

Salgının merkezi İstanbul'da skandal görüntüler - Resim : 2

MASKESİZ OLDUKLARI GÖRÜLDÜ

Konvoydaki araçlardan sarkan gençlerin de maskesiz oldukları görüldü. Yüksek müzik çalarak Esenyurt’un çeşitli mahallelerini dolaşan grup daha sonra yol kapatarak şov yaptı.

Salgının merkezi İstanbul'da skandal görüntüler - Resim : 3

"YOL KAPATIP LASTİK YAKTILAR"

Esenyurt turu atan grup daha sonra bir cadde üzerinde durarak lastik yakarak, bir süre yolu trafiğe kapadı. Bu sırada asker adayı gencin, “Bu kokuya bayılıyorum” demesi pes dedirtti.

Salgının merkezi İstanbul'da skandal görüntüler - Resim : 4

Sosyal mesafeyi hiçe sayan grup, daha sonra asker adayını havaya atarak, “En büyük asker bizim asker” sloganları attı. Grup içindeki kişilerin birçoğunda ise maske olmadığını gözlerden kaçmadı. 

Kaynak: İHA

İstanbul esenyurt