Momo Beach kapatıldı! Sahibinden açıklama

Momo Beach kapatıldı! Sahibinden açıklama

Momo Beach'in sahibi Burak Beşer, işletmesine yönelik karalama kampanyası yapıldığını savundu. Beşer, "Olay işletmemizin dışında gerçekleşmiş ve iki farklı misafir arasında olmuştur. Çalışanlarımızla da bizimle de ilgisi yoktur," dedi.

Ukraynalı model Daria Kyryliuk'un, Çeşme'de gittikleri plaj işletmesinde güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini iddia etmesinin ardından beach sahibi Burak Beşer açıklama yaptı.

Momo Beach sahibi Burak Beşer, "Bizde kendimizi ilginç bir karalama kampanyası içinde bulduk. Açıkçası çok şaşkınız. O yüzden açıklama yapma gereği hissettik. Olay işletmemizin dışında ve alakası olmayan yerde gerçekleşmiştir. Olay iki farklı misafir arasında olmuştur. Ne çalışanlarımızla ne de bizimle hiçbir alakası vardır. İki farklı olay var. Bir tanesi tartışmadan ibaret, bu bizim bildiğimiz tarafı. Bilmediğimiz, buradan çıktıktan sonra. Kendisiyle burada tanıştık arkadaş gruplarıyla da burada tanıştık, defalarca geldiler hiçbirinde bir sorun yaşamadılar. Geçen günkü olay bizi üzdü. Olan şeyi söylüyoruz, yalan söylemiyoruz, görgü tanıkları var. Bizde hukuki yollara başvuracağız," dedi.

MOMO BEACH KAPATILDI 

Momo Beach, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 15 gün süreyle kapatıldı. Çeşme Kaymakamlığı İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararında, İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından alınan kararlardan, sosyal mesafe kuralına uyulmadığı tespit edilip değişik tarihlerde 6 kez kurul kararıyla idari işlem uygulandığı belirtilen Momo Beach iş yeri unvanlı işletmeye kural ihlallerini sürdürmesi ve toplum sağlığını tehlikeye düşürecek eylemlerine devam etmesi nedeniyle 15 gün süreyle kapatma cezası uygulandığı ifade edildi.

Momo Beach ile ilçede bulunan altı işletme, aynı gerekçelerle 15 gün süreyle kapatıldı. Kurul kararıyla apatma cezası verilen tüm işletmeler, zabıta ekiplerince mühürlendi.

Momo Beach Daria Kyryliuk