Midyat Kaymakamı'nda tepki çeken hediye: Ayakkabı boyacılığı yapan kadına boya sandığı!

Mardin Gündem haberleri
Midyat Kaymakamı'nda  tepki çeken hediye: Ayakkabı boyacılığı yapan kadına boya sandığı!

Mardin'in Midyat ilçesi Kaymakamı Ahmet Solmaz, iş bulamadığı için ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan ve eşi ile çocuklarına bakan Süreyya E.'ye plaket ve ayakkabı boyası sandığı hediye etti. Kaymakamlığın sayfasında paylaşılan fotoğraf, tepkiler üzerine kaldırıldı.

Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, iş bulamadığı için ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan kadına boya kutusu hediye etti. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf tepki çekti.

Mardin'in Midyat ilçesinde, yatağa bağlı eşi ile 5 çocuğuna bakan Süreyya E.'nin durumunun medyada yer almasından sonra Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz tarafından kaymakamlığa çağrılan kadına Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığıyla erzak yardımı yapıldı.

Kaymakam tarafından Süreyya E.'ye bir de ayakkabı boya kutusu hediye edildi ve bir plaket verildi.

Midyat Kaymakamı'nda  tepki çeken hediye: Ayakkabı boyacılığı yapan kadına boya sandığı! - Resim : 1

Kaymakamlık, sosyal medya hesaplarından Süreyya E.'ye plaket verilirken çekilen fotoğrafı paylaştı. 

Paylaşımda "Helal lokma peşinde. Midyat Dörtyol'da ailesinin geçimini sağlamak için ayakkabı boyacılığı yaparak 5 çocuğuna bakmaya çalışan 36 yaşındaki Süreyya E.'nin ihtiyaçları Kaymakamımız Ahmet SOLMAZ tarafından giderildikten sonra kendisine boya sandığı da hediye edildi" denildi.

Sosyal medya kullanıcıları paylaşıma tepki gösterdi. Tepkiler üzerine Kaymakamlığa ait sosyal  medya hesapları ile Midyat yerelinde yayın yapan yerel medya fotoğraf ve haberleri kaldırdı.

Kaynak: Diğer

Mardin