Kübra Boyraz'ın botoks sonrası ölümüyle ilgili olayda yeni ayrıntılar

İstanbul
Kübra Boyraz'ın botoks sonrası ölümüyle ilgili olayda yeni ayrıntılar

Beylikdüzü'ndeki bir güzellik merkezinde estetik operasyon geçiren Kübra Boyraz'ın ölümüne ilişkin soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. 

İstanbul'da Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen, geçen hafta Beylikdüzü'ndeki bir güzellik merkezinde estetik operasyon yaptıran, daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 38 yaşındaki Kübra Boyraz'ın ölümüne ilişkin soruşturmada, İzmir'de yakalanan Dr. Öner Özsoyeri'nin ardından iş yeri sahibi Erdal Doğruya da tutuklandı.

ÜÇ AY ÖNCE AÇILAN İŞ YERİ RUHSATSIZ

Bu arada, Kübra Boyraz'ın ölümüne neden olan estetik operasyonun yapıldığı iş yerinin üç ay önce açıldığı ve ruhsatsız olduğu öğrenildi.

İŞ YERİNİ BOŞALTARAK KAÇMIŞLAR

Kübra Boyraz'ın hayatını kaybettiği gün, Erdal Doğruya ile beraberindeki 4 kişinin iş yerini boşaltarak kaçtığı belirlendi. Ayrıca, Dr. Öner Özsoyeri'nin ifadesinde, iş yeri sahibini suçladığı belirtildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Beylikdüzü'ndeki bir güzellik merkezinde estetik operasyon yaptıran, daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 38 yaşındaki Kübra Boyraz'ın ölümüne ilişkin, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılmıştı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheli, 24 Eylül'de sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince serbest bırakılmıştı.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, 25 Eylül'de şüpheliler hakkında yeniden gözaltı kararı vermiş, 5 şüpheliden 2'si İzmir'de yakalanmış, Dr. Öner Özsoyeri tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

kübra boyraz Beylikdüzü