İstanbul'da iki kız kardeşi hastanelik eden sapık futbolcu çıktı! Cinsel istismar yıllarca sürmüş...

İstanbul'da iki kız kardeşi hastanelik eden sapık futbolcu çıktı! Cinsel istismar yıllarca sürmüş...

İstanbul'da iki kız kardeş yıllarca akrabaları tarafından cinsel istismara maruz kaldı. Başlayan öfke nöbetleri sonrası henüz çocuk yaşta sinir hastalıkları hastanesine yatırıldı. Şu an 11 ve 15 yaşında olan kardeşleri istismar eden akrabanın ise 2. Lig takımı futbol oyuncusu olduğu ortaya çıktı. 

2. Lig takımı futbol oyuncusu, yıllarca iki küçük kız çocuğuna istismarda bulunduğu gerekçesiyle yargılanacak. 7 yaşındaki S.K. ve 11 yaşındaki E.K. isimli iki kardeş, İstanbul Bayrampaşa'da ikamet ediyordu. İki kardeş, yaklaşık 5 senedir, çocuk yaşlarında olmalarına rağmen sinir krizi geçirmeye başladı.

Aile, kızlarına ne olduğunu anlayamazken iki kardeşin öfke nöbetleri, sinir krizlerine dönüşmeye başladı. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde tedavi gören iki kardeşin durumu her geçen gün kötüye gidiyordu.  Sabah gazetesinden Dilek Yaman Demir'in haberine göre, henüz çocuk yaşlarında hastanede tedavi altına alınan kardeşler, tedaviye yanıt vermeye başladı. İki kardeşin günler sonra bir akrabası tarafından istismara maruz kaldığı ortaya çıktı. Dedelerinin kanser tedavisi görmesi nedeniyle yıllar süren tacize sessiz kalan iki kardeşin psikolojilerinin bozulduğu belirlendi.

ÖFKE NÖBETLERİ TEDAVİ EDİLDİ

S.K. ve E.K.'nin 2009 yılından itibaren tacize maruz kaldıkları, ailesinin ise durumu fark edemedikleri ve bu nedenle kardeşlerin psikolojik rahatsızlık yaşadığı tespit edildi. Hastane, yapılan tedavi sonrası savcılığa durumu ihbar etti. Anne Zeyno K., kızı E.'nin halen 15 yaşında, S.'nin ise 11 yaşında olduğunu, son 4-5 yıldır öfke kontrolü problemi yaşadığı için Bakırköy Ruh ve Sinir astalHıkları Hastanesine götürdüğünü tedavi olduğunu, burada kızının tedavi sırasında yaşadıkları tacizden haberdar olduklarını anlattı.

BABA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Baba, kızlarının tedavi görüp iyileşmesini istediğini, bu nedenle akrabasından şikayetçi olduğunu söyledi. Baba, duydukları sonrası kalp krizi geçirdi ve tedavi altına alındı.

cinsel istismar İstanbul