Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (28 Aralık 2022)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (28 Aralık 2022)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Fiyatlar yükseliyor... İkram geleneği ne durumda? 'Peynirin tadına bakmadan...'

Bizde gelenektir, çiğ köfteciler siz dükkandan girer girmez bir marul yaprağı içinde çiğ köfte ikram eder, mahallenizin peynircisi ürünlerin tadına bakmanıza izin verir. Özellikle pandemi sürecinde bu gelenek hijyen meselesi ile aksadı. Peki, Eminönü'nde son durum ne, ikram geleneği bitti mi?

Ukrayna ele geçirdiği Rus silahlarını nasıl tamir ediyor?

Ukrayna'da cephe gerisindeki en büyük sorunlardan biri ele geçirilen Rus askeri araçlarının tamiri. Birlikler yedek parça bulmak için sürekli telefon başında.

Bir daha böylesi gelmeyebilir... | Yılın magazin olayı: Heard-Depp davası

2022'de Elon Musk'tan Kanye West'e kadar birçok ünlü hakkında magazin haberi günlerce manşet oldu. Ama hiçbiri Johnny Depp-Amber Heard davası kadar olay olmadı. Mahkemede iddialar kadar savunmalar da çok sertti. Heard'ün gözyaşları ile verdiği ifadeler ise yıllarca hafızalardan silinmeyecek türden.

Filenin Sultanları'nda Santarelli dönemi! Giovanni Guidetti neden gitti, Türkiye'yi ne bekliyor?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Giovanni Guidetti dönemi biterken Filenin Sultanları'nın yeni hocası İtalyan Daniele Santarelli oldu. 41 yaşındaki Santarelli dünya şampiyonu Sırbistan'dan transfer edilirken Guidetti de Sırpların başına geçti. Peki değişim neden oldu? Takımı ne bekliyor?

 

Kaynak: Web Özel