Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (23 Ekim 2021)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (23 Ekim 2021)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın 👇

Youtube nasıl bu kadar sessiz?

1 trilyon dolarlık değeri ile inanılmaz bir ekonomiye dönüşen YouTube, neden Facebook kadar eleştirilerin odağında değil? Şirketin bekle-gör stratejisi bugüne kadar başını pek çok dertten kurtardı.

 4 maddede Pelkas'taki düşüşün sebebi

Geçen yıl Fenerbahçe'nin gol ayaklarından olan, taraftarın güvendiği isim Pelkas bu sezon henüz sahneye çıkmadı. Sebebi ne? Pereira'nın sistemine uymuyor mu, Almanya'da kaçırdığı penaltının etkisinde mi? 4 maddede anlatıyoruz.

 Fransızlar artık toplu konutta oturmak istemiyor

İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra ortaya çıkan barınma ihtiyacı için Fransa'da başlayan toplu konut çılgınlığı 2010'lu yıllarla birlikte yeni sorunlara yol açtı. Artık gündem uzun site binalarının yıkılması...

Twitter bize iyi insan olmayı öğretebilir mi?

Sosyal medya ağlarının, özellikle de Twitter'ın bize yaşattığı duyguların başında öfke de geliyor. Twitter'da her konuda dönen bu büyük kavga, uygulamanın kitlesini de büyütürken aktif de tutuyor. Ancak bu sıralar Twitter, kavgalara noktaya koymayı, yangını söndürmeyi düşünüyor... Ama nasıl?