Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (21 Aralık 2022)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (21 Aralık 2022)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Helikopter bile taşıyabiliyorlar! 'Koca Yusuf'ların Türkiye için önemi ne?

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 10 ay kalan 'Koca Yusuf' olarak da bilinen 2 adet Airbus A400M nakliye uçağı yurda döndü. Türkiye'nin envanterinde 10 adet Koca Yusuf bulunurken Türk Silahlı Kuvvetleri bu uçakları askeri operasyonlarında başarıyla kullanıyor.

'Ben bu arkadaşla çalışamıyorum...' | 20, 30 ve 40 yaş nasıl birlikte çalışır?

Kuşaklararası çatışma yeni bir durum değil. Ancak bu çatışmalar artık iş hayatında daha keskin hissediliyor. Bir kuşak biraz daha özveri beklerken, diğeri ilave herhangi bir göreve mesafeli yaklaşıyor. Peki bu anlaşmazlıklar nasıl azaltılır? Farklı kuşakların çatışmadan çalışması mümkün mü?

Nerede kalmıştık? Süper Lig'e geri dönüyoruz...

Normalin aksine ilk kez sezon ortasında gerçekleşen Dünya Kupası'nın ardından futbolseverler, kulüpler düzeyindeki heyecana geri dönmeye hazırlanıyor. Süper Lig de bu hafta sonu kaldığı yerden devam edecek. Peki nerede kalmıştık? Nasıl bir mücadele bizi bekliyor?

Ev mi, dışarısı mı? Yılbaşında kim, hangisini, neden tercih ediyor?

Yılbaşı gecesini herkes kendi bütçesine ve ruh haline göre planlıyor. Fakat özellikle büyük şehirlerde yaşayanların birçoğu için yeni yıla dışarıda girmek "çılgınlık". Dışarı çıkmak istemeyenler pek çok sene olduğu gibi bu yıl da fiyatlardan ve sokakların kalabalık olmasından şikayetçi.