Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (20 Nisan Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (20 Nisan Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

A'dan Z'ye Avrupa Süper Ligi nasıl bir organizasyon?

Avrupa Süper Ligi projesi gündeme düştüğünden beri tüm dünya, futbol ailesinin yaşadığı 'süper' krizi konuşuyor. Peki futbolseverler, yeni organizasyona neden karşı? Sistemin detaylarını masaya yatırdık. Kontra yorumcusu Uğur Karakullukçu da Haberglobal.com.tr için projeyi yorumladı.

İyileşen sayısında nasıl rekor kırdık?

Günlük vaka sayısında rekor kırılan 16 Nisan'da, günlük iyileşen sayısında da rekor kırıldı. Bu tarihte günlük vakalar ilk kez 63 bin kişiyi aşarken, günlük iyileşen sayısı da ilk kez 56 bin kişiyi buldu. Peki bu nasıl oldu? Umut verici bir gelişme mi? Uzmanları anlatıyor...

Uykularında bile rahat değiller! Nijeryalı öğrencilerin tek çıkış yolu kaçmak...

Nijeryalı terör örgütü Boko Haram'ın saldırıları artık pes dedirtti. Çok sayıda öğrenci yatılı olarak eğitim gördükleri okullarından kaçırıldı. Ülkenin eğitim sistemi artık alarm veriyor. Özellikle kız çocukları tehlikede!

bakmadan geçmeyin Haber Global