Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (20 Aralık 2022)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (20 Aralık 2022)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Gerilim noktası Kosova'da kriz büyüyor! Peki bu kez sebep ne?

Balkanlar'ın gerilim noktası Kosova'da 2021 sonbaharından beri tırmanan gerginlik, her geçen gün yeni doruk noktaları test ediyor. Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic, “Kosova'daki durum silahlı çatışmanın eşiğinde" derken Kosova cephesi ise Rusya'yı işaret ediyor. Peki bu kez krizin sebebi ne?

'Ben onu sessiz seviyorum' | Paylaşımlarına dayanamadığımız o arkadaş...

Sosyal medya platformlarının ilk yıllarında "sessize alma" seçeneği mevcut değildi. Ancak zamanla bazı tanıdıklarımıza sosyal medyada tahammül edemeyecek duruma geldik ve böyle bir özellik doğdu. Peki sessize almak bu arkadaşlarımızla ilişkilerimizi nasıl etkiliyor?

Sahne artık Mbappe ve Haaland'ın! Peki Ronaldo ve Messi'yi geçebilirler mi?

Futbol dünyasının en çok beklediği anlardan biri Lionel Messi'nin Dünya Kupası'nı kaldırmasıyla yaşandı. Yaygın görüş, futbolun bir sahne değişimine gideceği yönünde. Peki söz konusu sahneyi devralması beklenen Mbappe ve Haaland, efsane ikiliyi Messi ve Cristiano Ronaldo'yu geçebilir mi?

'Hayır canım, benim yüzüm doğal!' | Estetik yaptırdığımızı neden gizleyebiliyoruz?

Hemen hemen her gün bir ünlü, hakkında çıkan "estetikli" iddialarını yalanlıyor. Kimi ufak bir dokunuş var derken, kimisi de sonuna kadar inkar ediyor. Peki, estetik operasyon yaptırdığımızı gizleme ihtiyacı nereden çıkıyor?