Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (12 Ocak Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (12 Ocak Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Vaka sayıları en az 33 kez rekor kırdı

Türkiye’de vaka sayıları 74 bini aşarak yine rekor kırdı. 27 Mart 2020 tarihinden itibaren vaka sayılarının en az 33 kez rekor kırdığı görülüyor. Rekorların art arda geldiği günler dikkat çekiyor.

6 soru 6 cevap | İsmail Kartal ile Fenerbahçe'yi ne bekliyor?

Fenerbahçe İsmail Kartal ile sezon sonuna kadar anlaştı. Kartal geçici bir süre için mi takımın başında olacak, yoksa bu birliktelik uzun mu sürecek göreceğiz. Biz şimdi Fenerbahçe'yi çok iyi bilen eski teknik direktörü Kartal'ın gelişiyle gündeme gelen sorulara yanıt arayalım.

2021 dünyanın gördüğü en sıcak 5. yıl oldu! Bu bize ne söylüyor?

Türkiye'de büyük iklim felaketlerinin yaşandığı 2021 yılı dünyanın gördüğü en sıcak 5. yıl oldu. Bu küresel ısınma endişelerini bırakmamız değil, aksine bu endişeleri çok daha fazla kafamıza takmamız gereken bir durum. Çünkü sıcak olan dünya böyle giderse daha da sıcak olacak.

Geceleri çok mu acıkıyorsunuz? Vücudunuza sandığınızdan büyük kötülük

Gece geç saatte yemek yemek kilo almanın garantili formülü. Günlük tüketilen kalorinin büyük bir miktarını akşam 6-7'den sonra sadece kilo sorunu değil pek çok sağlık problemine de kapı açıyor.

Mimarlar, kuşları ölümden kurtarmanın yolunu buldu! Ama nasıl?

ABD'de her yıl 1 milyara yakın kuş binalara çarparak yaşamını yitiriyor. Bunda göç rotasında yer alan gökdelenler de büyük pay sahibi. New York'ta yeni yasayla artık yeni binalar kuşlara özel tasarlanacak. Peki mimarlar bunun için nasıl bir yöntem buldular?

Kaynak: Haber Global TV