Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (11 Kasım Perşembe)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (11 Kasım Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Çocuk vakalardaki artışın sebebi ne? Neden daha çok acile başvuruyorlar?

Uzmanlar acil servislerde artan çocuk Covid-19 vakalarına dikkat çekiyorlar. Ne oldu da çocukları çok etkilemediği düşünülen koronavirüs şimdi çocukları etkilemeye başladı? Okulların açılması mı, aşının 12 yaş altına vurulmaması mı etken?

Kömürde açmaz: İthal yok, yerli yasak

Kömürle ısınmaya çalışan vatandaş, ucuz ve genellikle yerli olan yüksek kalorili kömürü çevre kuralları gereği yakamıyor. Torbası 4 bin TL'ye satılan ithal kömürün de yanına yaklaşılmıyor.

Konsol kıtlığı kapıda mı? '2022'de düzelecek gibi gözükmüyor'

Küresel çip krizi oyun konsollarını da etkiliyor. Fiyatlar Türkiye'de kura bağlı olarak da artarken büyük üreticiler siparişlere yetişemiyor. Sorun 2022 yılında da çözülecek gibi değil...

Xavi Barcelona'da ne yapabilir? 'Şimdi hazırım'

Barcelona 21. yüzyılda üçüncü kez orta sahanın beyni olabilecek bir oyuncuyu teknik direktör koltuğuna oturttu. Luis Enrique ve harika geçen Guardiola zamanının ardından Xavi Hernandez ne yapacak, merak konusu.

Lise öğretmeni ile evlenen adam: Emmanuel Macron

Fransız liderlerinin özel hayatı ülkenin rutin gündemi olmaya başladı. Sarkozy ve Hollande ile başlayan furya Macron ile de dolu dizgin devam ediyor. Macron'un basına verdiği en büyük malzeme ise eşi ile arasında 24 yaş olması. Peki Emmanuel Macron lisedeki Fransızca öğretmenine nasıl aşık olmuştu?

Kaynak: Haber Global TV