Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (08 Nisan Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (08 Nisan Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Kripto para soygunları nasıl duracak? 30 bin dolarım 'soğudu' iddiası

Kripto para dolandırıcılıklarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Mağduriyetlerin sayısı artarken en son bir vatandaş 30 bin dolar değerindeki kripto parasının soğuk cüzdanından alındığını iddia ederek soluğu savcılıkta aldı. Peki kripto para alışverişi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Tarafsız İsviçre neden dünyada en fazla sığınağa sahip ülkelerden biri?

Rusya Ukrayna savaşı ile birlikte sivil savunmada sığınakların önemi tekrar gündeme geldi. Tarafsızlığı ile bilinen İsviçre dünyada en fazla sığınağa sahip ülkelerden biri olurken Türkiye'de İkinci Dünya Savaşı yıllarında bu alanda ciddi çalışmalar yapılmıştı.

Ruslar VPN, Ukraynalılar siren sesi uygulaması peşinde

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesiyle birlikte iki ülkede indirilen cep telefonu uygulamaları da farklılık gösteriyor. Canıyla uğraşan Ukraynalılar ya bulundukları ülkelerde yabancı bir dil konuşabilmek için ya da bombalardan kaçmak için uygulama indiriyor. Ruslar Instagram hesapları için VPN arıyor.

Fenerbahçe'nin Kadıköy kalesi terse döndü

Süper Lig'de hafta sonu ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe, sarı-kırmızılıları Kadıköy'de 5.5 yıldır mağlup edemiyor.

Nikola Jokic bildiğimiz gibi... NBA tarihinde bir ilki başardı! Ama nasıl?

NBA ekiplerinden Denver Nuggets'ın yıldız pivotu Nikola Jokic, adını NBA tarihine yazdırdı! Sırp yıldız bir sezonda 2000 sayı, 1000 ribaund ve 500 asist barajını aşmayı başaran ilk oyuncu oldu. Peki Jokic bunu nasıl başardı? Aslında hiç de sürpriz değil...

Kaynak: Haber Global TV