Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (07 Mart 2023)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (07 Mart 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

5 soru 5 cevap | Mutabakat metnindeki 12. madde ne anlama geliyor?

İmamoğlu ve Yavaş'a Cumhurbaşkanlığı yardımcılıkları öngören 12. madde, 6'lı masada kabul edildi. Eğer Millet İttifakı seçimi kazanırsa bu isimler hemen değil 'uygun görülen zamanda' bu koltuklara oturacak. Peki mevcut görevleri ne olacak? Bu madde nasıl kabul edildi? Başkanlar ne diyor?

'İnternetten alışveriş yaptım ama...' | Satışlar neden iptal olabiliyor?

İnternetten satış yapan bazı platformlarda, son zamanlarda sıkça 'yanlış fiyat' gerekçesiyle sipariş iptallerine rastlanılıyor. Tüketici avukatları artan müşteri şikayetleri üzerine bu iptallerin sebeplerini anlattı. Peki, satış iptali ile karşılaşan tüketiciler nasıl itiraz edebilir?

Japonya uzay yarışında nerede? Hep ABD ve Rusya deniyor ama...

Uzay çalışmalarındaki geçmişi ile göz dolduran Japonya, 386 milyar dolarlık uydu pazarında geliştirdiği roketlerle piyasadan iyi bir pay kapmak istiyor. Son roketi fırlatmadan 19 dakika sonra kontrollü bir şekilde düşürülen Japonya, birçok başarılı uzay göreviyle de biliniyor.