Fulya ile Umudun Olsun'da izleyenlere 'pes' dedirten olay!

İstanbul
Fulya ile Umudun Olsun'da izleyenlere 'pes' dedirten olay!

Fulya ile Umudun Olsun'da izleyenlere 'pes' dedirten olay! 18 yaşındaki genç kız Pakistan uyruklu evli ve 4 çocuklu birine kaçtı. Kızının dönmesi için programa katılan gözü yaşlı anne canlı yayında hayatının şokunu yaşadı.

Fox TV'de yayınlanan Fulya İle Umudun Olsun programında hem izleyenleri hem de stüdyodakileri şaşkına çeviren olay gerçekleşti. 18 yaşındaki Merve'nin annesi kızından haber alamayınca programa başvurdu. Genç kız günler sonra bulundu ancak annenin acısı daha da arttı.

Fulya ile Umudun Olsun'da izleyenlere 'pes' dedirten olay! - Resim : 1

"EŞİ BU İLİŞKİYİ KABUL ETTİ"

Pakistan'dan Türkiye'ye göç eden evli ve 4 çocuk sahibi olan Mustafa ile yaşamayı kabul eden 18 yaşındaki Merve, annesinin gözünün yaşına aldırmadı. "Pakistan'da 4 hanım normal" diyerek sözlerine başlayan Merve, adamın eşiyle görüştüğünü ve onun da bu ilişkiye onay verdiğini açıklayınca stüdyo adeta buz kesti. Kendi rızasıyla Mustafa'ya gittiğini bu hayatı kendinin seçtiğini ve Mustafa'dan başka bir şey istemediğini söyledi. Gözü yaşlı anne ve babanı ısrarla "evine dön" yalvarışına kayıtsız kalan genç kız, "Ailen mi, Mustafa mı?" sorusuna "Mustafa" deyince stüdyodakilere ikinci şoku yaşattı.

 

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul