Azerbaycan'dan "İran'a İsrail adına ajan yerleştirildi" iftirasına yalanlama

HABER MERKEZİ
Azerbaycan Gündem haberleri

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, bazı basın ve sosyal medya platformlarında yer alan ''Azerbaycan'ın, etnik Azerbaycanlıları İsrail adına İran'a ajan olarak yerleştirdiği''ne yönelik iddiaların dezenformasyon ürünü olduğunu bildirdi. 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hacıyev, sosyal medya platformu Twitter (X) üzerinden yaptığı açıklamada, ''Bazı medya organları ve sosyal medya hesaplarında, Azerbaycan'ın, etnik Azerbaycanlıları İsrail adına İran'a ajan olarak yerleştirdiğine dair tamamen uydurma ve asılsız iddialar dolaşıma sokulmuştur. Bu tür saçma ve hayal ürünü iddiaların gerçekle hiçbir ilgisi yoktur." ifadelerine yer verdi.

Azerbaycan'dan "İran'a İsrail adına ajan yerleştirildi" iftirasına yalanlama - Resim : 1

Bu türde iddiaların kasıtlı dezenformasyon kampanyasının bir parçası olduğunun altını çizen Hacıyev, ''Bu tür uydurma haberleri ve temelsiz suçlamaları kesin bir şekilde reddediyoruz." ifadelerini kullandı.