Antalya'da evini yıktırmamak için kendini eve kilitledi

Antalya'da evini yıktırmamak için kendini eve kilitledi

Antalya'da hazine arazisindeki prefabrik evinin yıkımına engel olmak isteyen kişi, kendini eve kilitleyerek direndi. Şahıs, 2 saat sonra eylemine son verdi. 

Antalya'nın Kepez ilçesinde bugün saat 11:00 sıralarında Santral Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Kepez Belediyesi'ne bağlı Zabıta ve yıkım ekipleri, hazine arazisinde bulunan B.A.'ya ait prefabrik evi yıkmak için harekete geçti. 

Ekipleri karşısında gören B.A., yıkımın usulsüz olduğunu, yıkım olursa kendisini yakacağını söyleyerek eve girip kapıyı kapattı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Belirtilen adrese gelen ekipler, B.A.'yı ikna etmek için çalışma başlattı.

Antalya'da evini yıktırmamak için kendini eve kilitledi - Resim : 1

BEZİ ATEŞE VERDİ, KENDİNE ZARAR VERMEYE ÇALIŞTI

Polise yerin dedesinden kaldığını ve yazışmaların sürdüğünü söyleyen şahıs, yıkımın durdurulmasını istedi. Yıkımın usulüne uygun yapıldığını belirten polis, B.A.'dan evi boşaltması gerektiğini belirtti. Evden çıkmayacağını söyleyen B.A, üzerine yağ döktüğü bezi pencereden aşağıya sarkıtıp, ateşe verdi. Alevler itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürüldü.

Antalya'da evini yıktırmamak için kendini eve kilitledi - Resim : 2

Polisin ısrarına rağmen evden çıkmak istemeyen B.A., bu kez kendine zarar vermeye çalıştı. Şahıs, ekiplerin kapıyı kırıp içeriye girmeye çalıştığı sırada pencereden çıkıp teslim oldu. Gözaltına alınan B.A, polis merkezine götürüldü. Vinç yardımı ile sökülen ev ise belediye ekipleri tarafından götürüldü.

Kaynak: DHA

Antalya kepez Antalya haberleri kepez haberleri