Doktor Kaan Bozkurt diyetisyen eşi Gamze Kaçar'ı öldürüp intihar etmişti! Korkunç detay ortaya çıktı

Doktor Kaan Bozkurt diyetisyen eşi Gamze Kaçar'ı öldürüp intihar etmişti! Korkunç detay ortaya çıktı

Antalya'da doktor Yusuf Kaan Bozkurt'un diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt'u uyuduğu sırada silahla ensesine ateş ederek öldürdüğü belirlendi. Çiftin kendi çocuklarının olmadığı, genç kadının kocasını daha önce intihar etmekten vazgeçirdiği öğrenildi.

Kıskançlık nedeniyle sürekli tartıştıkları öne sürülen Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt (58) ile diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt (38), önceki gün öğle saatlerinde bilinmeyen nedenle yeniden tartıştı. Kaan Bozkurt, eşini tabancayla vurduktan sonra aynı silahla kendisini vurdu. Olay, genç kadının önceki evliliğinden olan kızlarının akşam saatlerinde kreşten eve gelmesiyle ortaya çıktı. Zili çalan küçük kız, kapıyı açan olmayınca, karşı dairedeki anneannesinin yanına gitti.

Gamze Kaçar Bozkurt´un annesi Nurdan Kaçar, yedek anahtarla eve girdiğinde kızı ile damadını kanlar içerisinde yerde yatarken bulup, 112 Acil Çağrı Merkezi´ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Bozkurt çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

CENAZEYE, İLK EŞİNDEN OLAN KIZI DA KATILDI

Eşi tarafından öldürülen diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt'un cenazesi, dün morgdan alındıktan sonra Uncalı Mezarlığı'na getirildi. Buradaki cenazeye, Bozkurt'un önceki evliliğinden dünyaya gelen kızı 6 yaşındaki N. de katıldı. N.'ye, cenaze töreni sırasında bir psikolog da eşlik etti.

"ANNEMİ İSTİYORUM" DİYE AĞLADI

Tören boyunca "Annemi istiyorum" diye ağlayan N.'ye, annesinin öldüğü haberini yakınları, "Senin annen melek oldu" diye söyledi. Tören sırasında Bozkurt'un kız kardeşi Gözde Sema Demirkaynatan da tabuta sarılarak, gözyaşı döktü. Bozkurt'un cenazesi, daha sonra defnedildi.

Doktor Kaan Bozkurt diyetisyen eşi Gamze Kaçar'ı öldürüp intihar etmişti! Korkunç detay ortaya çıktı - Resim : 2

UYKUSUNDA ÖLDÜRÜLMÜŞ

Gamze Kaçar Bozkurt'un, 3-4 gündür grip nedeniyle evde tedavi gördüğü, önceki gün saat 12.30 sıralarında ilaç alıp uyuduğu, kısa süre sonra eşi Yusuf Kaan Bozkurt'un tabancayla ensesine ateş ederek öldürdüğü belirlendi. Çiftin, kendi çocuklarının ise olmadığı öğrenildi.

KOCASINI İNTİHARDAN VAZGEÇİRMİŞ

İzmir'de kadın doğum hastalıkları doktoru olarak özel bir muayenehanesi bulunan ve bir ay önce eşinin ardından Antalya'ya gelen Kaan Bozkurt'un, daha önce iş yerinde silahla intihar etmek istediği, telefonda konuştuğu eşinin kararından vazgeçirdiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Antalya doktor Yusuf Kaan Bozkurt diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt doktor diyetisyen eşini öldürdü doktorun eşini öldürüp intihar etmesi Antalya haberleri