AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: Erdoğan'ı indirelim diyorlar, indiremezsiniz gücünüz de yetmez

Binali Yıldırım haberler Recep Tayyip Erdoğan

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Kocaeli'de konuştu: 'Recep Tayyip Erdoğan'ı indirelim.' diyorlar. İndiremezsiniz, gücünüz de yetmez. Bu millet Recep Tayyip Erdoğan'a ve ekibine bugüne kadar sahip çıktı, bundan sonra da sahip çıkacak" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, "Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan, demokrasi şehitleri olarak milletimizin gönlünde yerin almıştır ancak darbeyi yapanları bugün hiç kimse hatırlamamaktadır. Bu da milletimizin demokrasiye, halk iradesine olan desteğini gösteriyor" dedi.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Emek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Tapu Teslim Töreni'nde konuşan Yıldırım, 1999 yılından bu yana kanayan yarayı sona erdirip, depreme karşı dayanıksız olan, tehlike arz eden binaların dönüşüme tabi tutulmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Yıldırım, bugün 62. yılı olan 27 Mayıs darbesinin, millet iradesine, Türk demokrasisine karşı yapılan ilk darbe olduğunu anımsatarak, "27 Mayıs, ülkenin seçilmiş başbakanı ve iki bakanının darbeyle indirilerek idam edildiği yüz karası olaydır. Bugün Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan demokrasi şehitleri olarak milletimizin gönlünde yerini almıştır ancak darbeyi yapanları bugün hiç kimse hatırlamamaktadır. Bu da milletimizin demokrasiye, halk iradesine olan desteğini ve sahip çıkmasını gösteriyor." diye konuştu.

 

Kaynak: Haber Global TV

Kocaeli haberler 27 Mayıs