1 yaşındaki Hayat bebeğin ölümünde flaş gelişme

İstanbul
1 yaşındaki Hayat bebeğin ölümünde flaş gelişme

İstanbul Sancaktepe'de Suriye uyruklu 1 yaşındaki Hayat Neccar bebeğin hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan anne ve babası tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Olay, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde meydana geldi. Avşar Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın en üst katında yaşayan Suriye uyruklu ailenin 4 çocuğundan en küçük olanı 1 yaşındaki Hayat Neccar gece saatlerinde iddiaya göre solunum sıkıntısı çekti.
 
Aile Hayat Neccar'ı ilk olarak Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi. Neccar, buradan Çekmeköy'de bir hastaneye sevk edildi.

1 yaşındaki çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Neccar'ın vücudunda çeşitli izler olduğunu gören sağlık ekipleri durumu polis ekiplerine haber verdi.

1 yaşındaki Hayat bebeğin ölümünde flaş gelişme - Resim : 1

Olayla ilgili inceleme başlatan Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Hayat Neccar'ın annesi ve babasıyla birlikte komşularınının ifaddesini aldı.

Emniyetteki ifadelerinde bebeğin 7 aylık olarak pramatüre dünyaya geldiğini söyledikleri ve 2 buçuk ay hastanede kaldığı bilgisine ulaşıldı. Bebeklerinin uzun zamandır solunum sıkıntısı çektiğini belirten ailenin işlemleri Emniyette devam ediyor.

Kaynak: DHA