Hiç kimse fark etmedi... Harry Kane'i maçtan önce yıkan haber

EURO 2020
Hiç kimse fark etmedi... Harry Kane'i maçtan önce yıkan haber

İngiltere Milli Takımı, EURO 2020'de finalin yolunu tutarken yarı finalde Danimarka karşısında harikalar yaratan Harry Kane'nin maçtan hemen önce aldığı haberle yıkıldığını kimse fark etmedi.

İngiltere, Danimarka'yı 2-1 mağlup ederken finali getiren golü Harry Kane atmıştı. Penaltıyı kaçırsa da dönen topu tamamlayan Kane, İngiltere'yi 1966 yılından sonra ilk kez  büyük bir turnuvada finale yükseldi.

Bu maçın Tottenham formasını giyen Harry Kane için çok başka bir anlamı vardı.

Maçın oynanacağı gün İngiltere Milli Takımı yöneticileri Harry Kane'i yanlarına çağırdı, konuştular. Yöneticilerle Harry Kane birbirlerine baktı. Harry Kane yıkılmıştı ama kendini toparladı. Danimarka karşısına ilk 11'de çıktı. 

Peki Harry Kane'e ne söylenmişti de Kane yıkılmıştı.

İngiltere - Danimarka maçı tamamlandıktan sonra sızan ayrıntılar Kane'in o gün ne büyük bir iş başardığını gösteriyordu.

İngiliz yöneticiler Harry Kane'e çok sevdiği büyük amcası Paudge Kane'in öldüğünü söylemişlerdi.

Harry Kane'in ailesine ve akrabalarına olan düşkünlüğü İngiltere'de herkes tarafından biliniyor.

Anne tarafı Londralı, baba tarafı İrlandalı olan Harry Kane, çocukluk döneminde yaz aylarını babasının memleketi olan İrlanda'daki Galway'de geçiriyordu. 

Dedesini kardeşi olan büyük amcası Paudge'la da yakınlığı o zaman başladı. Harry Kane büyüyüp futbolcu olduktan sonra da akrabalarıyla bağını hiç  kesmedi.

Büyük amcasını yılda birkaç kez ziyaret etmeyi hiç ihmal etmedi.

Baba tarafından İrlanda Milli Takımı'nı seçme şansı olmasına rağmen hayali olan İngiltere milli takımını seçen Harry Kane, İngiltere'yi tarihi bir zafere ulaştırdığı o maça işte böyle bir ruh haliyle çıkmıştı. 

Kaynak: Haber Global TV

Harry Kane EURO 2020 İngiltere Danimarka maçı