Nikola'nın kurucusu görevini bıraktı!

Nikola'nın kurucusu görevini bıraktı!

Geçtiğimiz haftalarda bir araştırma şirketinin iddialarıyla başı dertte olan elektrikli kamyon üreticisi Nikola'nın kurucusu Trevor Milton sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevini gönüllü olarak bıraktığını açıkladı

Geçtiğimiz haftalarda bir araştırma şirketinin iddialarıyla başı dertte olan elektrikli kamyon üreticisi Nikola'nın kurucusu Trevor Milton sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevini gönüllü olarak bıraktığını açıkladı.

Geçtiğimiz haftalarda Nikola'nın hisselerini açığa sattığını açıklayan Araştırma şirketi, Nikola'nın hidrojen konusunda aldatmaca sergilediğini ve reklamlarda çalışmayan motorsuz tırların yokuş aşağı bırakılarak çalışıyormuş gibi gösterildiğini belirtti. Nikola'nın kurucusu Trevor Milton ise Almanya'da Nikola tırlarının üretileceği İveco fabrikasından fotoğraflar paylaşarak "Bunlar sahte mi görünüyor?" şeklinde iddiaları yalanlama girişiminde bulunmuştu. 

 

Elektrikli tır şirketi Nikola, Milton'un istifasını kabul ettiğini ve yerine General Motors'dan transfer edilen Stephen Girsky'in atandığını açıkladı. 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

nikola açığa satış