Mustafa Cengiz'den rakiplere olay gönderme: Bedel ödedik, tüm kulüplere dilerim

Mustafa Cengiz'den rakiplere olay gönderme: Bedel ödedik, tüm kulüplere dilerim

Florya ve Riva arazilerine ilişkin Emlak Konut GYO ile birlikte basın açıklaması yapan Galatasaray kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Florya arazisini geri alırken bedel ödeyeceklerini söyleyerek rakiplerine de gönderme yaptı

Emlak Konut GYO ile önce iptal edilen ve sonra yeniden yapılan protokolün basın toplantısında konuşan Galatasaray kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Florya arazisini geri aldıklarını açıklarken "Evimizin bedelini tekrar ödeyerek, bedel ödeyerek, evimize tekrar sahip oluyoruz. Bütün kulüplerin de yuvasına kavuşmasını, rakiplerimizin de bu bağlamda değerlendirmesini dilerim" dedi. Bu sözler, ezeli rakiplere bir gönderme olarak yorumlandı.

İşte Mustafa Cengiz'in açıklamaları.

"GELECEK RİVA'DA, EV ALIN"

"Bugün çok önemli bir gün, tarihi bir an. Florya bizim de mabedimiz. Bunun bize kazandırılması çok değerli bir hizmet. Biz bununla ilgili gecikmeden, 2016'dan 2018 Mayıs ayı itibariyle kaynaklanan bütün giderleri ve faizleri ödeyeceğiz. Artı aldığımız parayı tekrar iade ediyoruz. 120 milyon TL'yi. Biz evimizin bedelini tekrar ödeyerek, çok önemli; bedel ödeyerek, tekrar sahip oluyoruz. Bütün kulüplerin de yuvasına kavuşmasını dilerim. Rakiplerimizin de bu bağlamda değerlendirmesini dilerim. 120 milyon TL gider içinde projenin genel giderleri var. Bugün Riva, İstanbul'un hem ulaşım açısından hem sağlam kaya yapısı açısından en değerli yerlerinden biri. Gelecek Riva'da. 365 gün kalınabilecek özellikte bir konumda. Bu konumun camiamızın mutlaka ve mutlaka buradan, ki yaklaşık 1400'e yakın konuttan birer konut almasını istirham ediyorum. Alacakları her konut Galatasaray'a artı olarak gidecek. Florya projemizin sağlıklı yürümesi ve ödemeler açısından da çok önemli. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. "