İBB kariyer sitesi açtı, site dakikalar içinde kilitlendi!

İBB kariyer sitesi açtı, site dakikalar içinde kilitlendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kariyer sitesi yayına girdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sitenin açıldığını duyurmasıyla birlikte yoğunluk nedeniyle bir süre site kilitlendi. Öğlen saatlerine doğru kariyer sitesi yavaş çalışsa da hizmet veriyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iş arayan vatandaşların kariyer.ibb.istanbul adresine online olarak başvurup tüm süreci takip edebileceklerini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait personel alımlarının başlamasının ardından yoğun başvuru süreci yaşanmıştı. Ekrem İmamoğlu, ilgili yerlere gidip CV bırakamayanlar için bir online iş başvuru sitesinin kullanıma açıldığını duyurdu.

Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla "İşe alımlarda şeffaflığı ve liyakati getiriyoruz" diyerek iş arayan kişilerin siteye girip başvuru yapabileceğini belirtti.

İmamoğlu'nun duyurusunun ardından gelen yoğun ilgi nedeniyle site bir süreliğine kilitlendi. Öğle saatlerine doğru ise site hızı yavaş da olsa kariyer.ibb.istanbul adresi hizmet veriyor.