Güzellik merkezindeki köpeğin saldırısına uğradı: Göz kapağı koptu

ABD
Güzellik merkezindeki köpeğin saldırısına uğradı: Göz kapağı koptu

Amerika'da güzellik salonuna giden genç kadın, burada aniden kucağına zıplayan chihuahua cinsi küçük bir köpeğin saldırısına uğradı. 23 yaşındaki genç kadının bu saldırı sonrasında göz kapağı koptu.

ABD'nin Georgia eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kirpik bakımı yaptırılmak için bir güzellik merkezine giden Kelsey Salmon burada mekanın sahibine ait köpeğin saldırısına uğradı.

23 yaşındaki kadın yaşadıklarını anlattığı bir video kaydetti ve bunu TikTok hesabından yayınladı.

GÖZ KAPAĞI KOPTU 

Küçük köpeğin üzerine atladığını belirten genç kadın, "Güzellik salonunda bir chihuahua vardı ve kirpiklerimi yaptırdıktan hemen sonra kucağıma zıpladı ve bir anda yüzümü ısırdı" dedi.

Genç kadın yaşanan olay nedeni ile göz kapağının koptuğunu belirtti. 

İKİ SAATTE DİKTİLER

Hemen acil servise alınan Kelsey 15 saati hastanede geçirdiğinin altını çizdi. Kelsey'in estetik operasyonu ise yaklaşık 2 saat sürdü. Doktorlar Kelsey'in gözünün eski halini alacağını ancak bunun uzun bir süre alabileceğini belirtti.

Kelsey ise operasyonun başarılı geçtiğini ve bir süre metal bir göz bandı takarak hayatına devam edeceğini duyurdu.

Kelsey sosyal medyadan pek çok mesaj alırken çoğu kişi güzellik salonuna dava açıp açmayacağını merak etti. Ancak genç kadın bu konu hakkında henüz bir yorum yapmadı.

Sosyal medyada adeta günün konusu olan görüntüler kısa sürede viral oldu. Genç kadının çektiği TikTok videosu kısa sürede yaklaşık 2 milyon kişi tarafından izlendi.