Çatışma bölgesinden yeni görüntüler! Azerbaycan, Ermenistan'a ait cephaneliği böyle vurdu

Azerbaycan

Azerbaycan-Ermenistan hattında sıcak çatışma sürüyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, yeni paylaştığı görüntüde, Azerbaycan Ordusu'nun Ermeni ordusuna ait bir cephane deposunu İnsansız Hava Araçları (İHA) ile imha edilldiğini duyurdu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın web sitesinden,cephe hattından yeni görüntüler paylaşıldı. Görüntülerde, Ermenistan ordusuna ait hedeflerin vurulma anı görülüyor.

Azerbaycan- Ermenistan hattında sıcak çatışma sürüyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, yeni paylaştığı görüntüde, Azerbaycan Ordusu'nun Ermeni ordusuna ait bir cephane deposunu İnsansız Hava Araçları (İHA) ile imha edilldiğini duyurdu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Yarbay Anar Eyvazov, düzenlediği basın toplantısında, uzun yıllardır işgal altında olan Fuzuli bölgesinin Karahanbeyli, Gervend, Köy Gerediz, Yukarı Abdurrahmanlı köyleri ile Cebrayıl bölgesinin Büyük Mercanlı ve Nüzgar köylerinin Azerbaycan ordusunun kontrolüne geçtiğini açıklamıştı. 
Ağdere ve Murovdağ yönünde de bazı stratejik yüksekliklerde kontrol sağlandığını belirten Eyvazov, diğer yerleşim birimlerinin de kurtarılması için operasyonun sürdüğünü belirtmişti.

Açıklamanın ardından Savunma Bakanlığı,  Azerbaycan ordusu tarafından, Ermenistan'ın saldırı girişimine yanıt olarak gerçekleştirilen ilk karşı saldırılar havadan görüntüleri paylaşılmıştı. 

Kaynak: DHA

Azerbaycan Ermenistan