Yargı 19. Bölüm Full İzle! Kanal D Yargı son bölüm izle! Yargı yeni bölüm tek parça izle

Yargı

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın 19. bölümü 6 Şubat 2022 pazar günü yayınlandı. Yargı dizisinin yeni bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde. Yargı 19. Bölüm Full izle. Yargı'nın son bölümüyle ilgili detaylar haberimizde.

Yargı dizisinin 19. bölümü Kanal D ekranlarında 6 Şubat pazar günü yayınlandı.

Yargı dizisinin konusu

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.

Yargı 19. Bölümde ne oldu?

Yargı dizisi 19. Bölümde DNA raporuyla oynanması Ilgaz'ı yargı yoluna götürüyor! 6 Şubat Pazar günü yayınlanan Yargı'nın 19. yeni bölümünde neler oldu? Yargı 19. bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Yargı'nın 19. bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yargı heyecanla beklenen 19. Bölümünde yaşanan olaylara ve yeni bölüm, TV yayınından hemen sonra tek part ve HD kalitede burada! Yargı 19. Bölümde neler yaşandı? Yargı 19. Bölüm full izle! Yargı dizisi 19. Bölümde neler oldu? Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi full bölümleriyle Kanal D'de!

Yargı'nın 6 Şubat Pazar günü yayınlanan 19. Bölümde yeni iddianame hem Ilgaz'ı, hem de Ceylin'i zor duruma sokuyor! 

Birlikteyken her sorunun üstesinden kolayca gelebilen Ceylin ve Ilgaz hiç ummadıkları bir problem ile karşı karşıyadır. Onlara güç veren bu yoldaşlık, istemeden de olsa başlarına başka belalar açacak gibidir.

Adalet anlayışı tartışılmaz olan Pars Savcı’yı zor günler ve geceler beklemektedir. Doğru bildiği gerçekler ile ortaya atılı beyanların karışıklığı, onu hem kendisi hem de adalet anlayışı arasında bir seçim yapmaya zorlayacaktır. Hem Laçin’in ihanetiyle hem de oğlunun davasıyla cebelleşen Yekta Tilmen’i ise, her iki meselede de elini güçlendirecek yeni deliller beklemektedir.

Ceylin’i aklamak için elinden geleni ardına koymayan Ilgaz, bir yandan da kendisini karalayan bir oluşumun içine düşmüştür. Bir hukuk savaşı olarak başlayan “aklanma” süreci, cepheleri de iyiden iyiye belli ederek gerçek bir savaşa dönüşmek üzeredir. Ilgaz ve Ceylin etraflarına sızdırmadan her şeyi usulünce halletmeye alışık olsalar da atılan çamur etrafı kaplayacak kadar kirletecek gibidir.

Yargı 18. Bölümde ne olmuştu?

Yargı'nın 30 Ocak Pazar günü yayınlanan 18. Bölümde herkesi şaşırtan bir durum ortaya çıkıyor! 

Sevdiği kadınla birlikte yürümeye başlayan Ilgaz için, önünde mesleki olarak daha önce hiç tecrübe etmediği yeni bir yol açılmıştır. Bu yolda Ceylin’in varlığı ve ona uzattığı el huzur ve güven verse de hiçbir şey kürsünün arkasından gördüğü gibi değildir.

Oğlunun cinayetinin aydınlanması için canhıraş uğraşan Yekta, bir yandan da kontrolünü ne zaman kaybettiğini bilmediği evliliğindeki ihanetin izini sürmeye kararlıdır. Pars’ın geldiğinden beri arasının bir türlü durulmadığı Neva ile yeni bir iletişim kurma zamanı gelmek zorundadır. Erguvan ailesi ise kendi içlerinde çözemedikleri sorunlarla uğraşırken Merdan’ın onlar için hazırladığı plandan habersizdir.

Artık mesleki olarak birlikte yol yürüyen Ilgaz ve Ceylin’i sürpriz bir yeni dava beklemektedir. Yılların ipten adam alır cevval avukatı Ceylin ile dosdoğru, yalan nedir bilmez eski savcı, yeni avukat Ilgaz’ı birbirlerini yeniden tanıyacakları günler beklemektedir.

 

YARGI DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım: Ay Yapım

Yapımcı: Kerem Çatay

İdari Yapımcı: Suzan Güverte

Yönetmen: Ali Bilgin

1. Yönetmen: Beste Sultan Kasapoğulları

Senaryo: Sema Ergenekon

Müzik: Toygar Işıklı

Oyuncu Kadrosu:

Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz), Pınar Deniz (Ceylin), Hüseyin Avni Danyal (Metin), Uğur Polat (Yekta), Mehmet Yılmaz Ak (Pars), Ali Seçkiner Alıcı (Zafer), Arda Anarat (Çınar), Ece Yüksel (İnci), Zeyno Eracar (Gül), Uğur Arslan (Eren), Onur Durmaz (Engin), Başak Gümülcinelioğlu (Neva), Pınar Çağlar Gençtürk (Aylin), Onur Özaydın (Osman), Özlem Çakar (Makbule), Zeynep Atılgan (Parla), Beren Nur Karadiş (Defne)

Yargı 19. Bölüm Full İzle

Yargı dizisinin Kanal D'de 6 Şubat günü yayınlanan 19. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

Yargı son bölüm izle Yargı dizisi dizi haberleri kanal d dizileri dizi izle kanal d izle bedava dizi izle Yargı dizisi kanal d Yargı yeni bölüm izle