Annemizi Saklarken 8. Bölüm Full İzle - Star TV Annemizi Saklarken son bölüm izle! Annemizi Saklarken final tek parça izle

Annemizi Saklarken

Annemizi Saklarken dizisinin finali olan 8. bölümü 3 Şubat 2022 tarihinde Star TV'de yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Annemizi Saklarken dizisinin son bölümünün tek parça full izleyebileceğiniz linki haberimizde. Annemizi Saklarken Final Tek Parça Full İzle.

Star TV'nin yeni dizisi Annemizi Saklarken'in final bölümü 3 Şubat 2022 tarihinde yayınlandı. Dizinin 8. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

Annemizi Saklarken oyuncuları:

Hande Doğandemir, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D. Foster, Güngör Bayrak.

Annemizi Saklarken dizisinin konusu

Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan; şimdilerde ise Nişantaşı'nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan (Hande Doğandemir), Zerrin ve Dündar Demir'in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar.

Bu sürede Dündar’ın (Kutsi) ilgisini çeken Handan'ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar'ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir.

Annemizi Saklarken Finalinde ne oldu?

Zerrin Demir ölmedi mi? Gaipten mesajlar! Basın hızla bu tür haberlerle kaynarken, Handan’ın zihni de her şeyden şüphe edebilir hale gelmektedir. Melek’in ona ilaçlar vermekte olduğundan habersiz, Zerrin’in hayaletinin evin içinde dolaşmaya başladığına inanır. Birileri bu inancı beslemektedir hiç şüphesiz. Ama kim? Dündar da bu sorunun yanıtını bulmaya çalışır. Öte yandan Derya ve Bora arasında bazı duvarlar yıkılmakta, ikisi de birbirlerine karşı gerçek hislerine teslim olmaktadır. İşte bu teslim oluş, çevrelerinde olup biten her şeye aynı noktadan bakmaya başlamalarını sağlar. Ve annesinin nasıl bir uçuruma doğru sürüklendiğini fark eden Derya, Bora’nın da gözlerini açacak, iki gencin arasında filizlenen duygular, gerçeklerin açığa çıktığı büyük bir yüzleşmenin de ateşi olacaktır. Zerrin’in akıbetinin öğrenilmesi… Dündar’ın sırlarının açığa çıkması… Ve Handan’ın artık çocuklarına sahip çıkması! Bu öykünün başka türlü nihayete ermesi düşünülebilir mi?

 

Annemizi Saklarken Final Full İzle

Star TV'de 3 Şubat 2022 yayınlanan Annemizi Saklarken dizisinin 8. bölümünü yani finalini full tek parça izleyebileceğiniz link.

Kaynak: Haber Global TV

star tv Annemizi Saklarken son bölüm izle dizi izle Annemizi Saklarken dizisi dizi haberleri Star TV dizileri